Star Wars: The Rise of Skywalker | Η επιστροφή του Palpatine ήταν μέρος του σχεδίου (βίντεο)

Ο J.J. Abrams και η Kathleen Kennedy μιλούν για την μεγάλη επιστροφή
16 Απριλίου 2019 19:38
Star Wars: The Rise of Skywalker | Η επιστροφή του Palpatine ήταν μέρος του σχεδίου (βίντεο)

Το τέλος του πρώτου trailer του Star Wars: The Rise of Skywalker έκρυβε μια τεράστια έκπληξη καθώς ο θρυλικός κακός Emperor Palpatine δηλώνει εμφατικά το παρόν με το σατανικό γέλιο του. Η επιστροφή του Ian McDiarmid στο franchise επιβεβαιώθηκε και από τον σκηνοθέτη J.J. Abrams, πως θα είναι κανονικός ρόλος και όχι κάποιο cameo, ενώ ο ίδιος ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο πάνελ του Episode IX με το κοινό να τα χάνει κυριολεκτικά

Πολλοί όμως αναρωτήθηκαν πώς γίνεται να επιστρέφει ο Palpatine αφού στο Return of the Jedi είδαμε τον θάνατό του στα χέρια του Darth Vader.

Τα λόγια του Luke κρύβουν μια αλήθεια: "Κανένας δεν φεύγει ποτέ πραγματικά" (No one's ever really gone) και η πρόεδρος της Lucasfilms, Kathleen Kennedy, εξήγησε τι παίζει με την επιστροφή του Αυτοκράτορα, στην κάμερα του Yahoo Entertainment:

Αυτό ήταν το βασικό σχέδιο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν είχαμε καταλήξει στο πώς θα το κάνουμε, αλλά ναι, ξέραμε ανέκαθεν ότι στο Episode IX θα επιστρέψει. 

Ίσως τελικά οι θεωρίες που θέλουν τον Palpatine να τραβάει τα σχοινιά εδώ και δεκαετίες μετά τον θάνατό του, να αποκτούν κανονικά βάση. Μπορεί ο Snoke να ήταν απλά ένα υποχείριο του Palpatine και να είναι όλα μέρος του σχεδίου του.

Άλλωστε ένα πρώτο νεύμα για την επιστροφή του Emperor δόθηκε στο βιντεοπαιχνίδι, Star Wars: Battlefront II όταν μετά τον θάνατό του εμφανίστηκε, μέσω ολογράμματος στα εναπομείναντα σκάφη της Αυτοκρατορίας, με σκοπό να διασφαλίσει τη συνέχεια της. Έχει αποδείξει από την prequel τριλογία ότι είναι ο απόλυτος "puppet master" και γιατί όχι να το κάνει και τώρα. Εσείς τι πιστεύετε;

Το Star Wars: The Rise of Skywalker θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίυ 2019.