My Son trailer | Οι Guillaume Canet & Mélanie Laurent αναζητούν απεγνωσμένα τον γιο τους

Και θα κάνουν τα πάντα μέχρι να γυρίσει πίσω σε αυτούς
09 Απριλίου 2019 23:19
My Son trailer | Οι Guillaume Canet & Mélanie Laurent αναζητούν απεγνωσμένα τον γιο τους

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο θρίλερ-δράμα μυστηρίου My Son την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Christian Carion (Joyeux Noel, Come What May), με τους Guillaume Canet και Mélanie Laurent να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο.

Το φιλμ εστιάζει στην προσπάθεια που καταβάλλει ο ‘Julien’, ένας πατέρας με την σύζυγό του ώστε να βρουν τον επτάχρονο γιο τους η τύχη του οποίου αγνοείται. Ο άνδρας θέλει πάση θυσία να τον φέρει και πάλι πίσω σώο και αβλαβή. Υποφέροντας από τύψεις που εδώ και χρόνια έβαζε την καριέρα του πάνω από την οικογένεια, ο ίδιος έχει μετανιώσει αφού δεν άργησε να έρθει και η κατάρρευση του γάμου του.

Όταν μια μέρα λαμβάνει μήνυμα από την πρώην σύντροφό του ότι χάθηκε το παιδί τους ενώ ο μικρός ήταν στην κατασκήνωση, νιώθει όλα να γκρεμίζονται γύρω του. Παρά το ότι οι αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνα ο ‘Julien’ θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του βγαίνοντας εκεί έξω να ψάξει μόνος του. Σε μία ύστατη απόπειρα να επανενωθεί με τους αγαπημένους του, δεν θα σταματήσει μέχρι να έχει και ξανά το αγόρι ασφαλές στην αγκαλιά του.

Το My Son αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 10 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: