The Addams Family trailer | Η θρυλική εφτάψυχη οικογένεια επιστρέφει με ακόμη πιο αστεία σκηνικά

Στο κάτω κάτω παραείναι μεγάλη η αιωνιότητα για να την περνά κανείς δίχως χιούμορ
09 Απριλίου 2019 22:59
The Addams Family trailer | Η θρυλική εφτάψυχη οικογένεια επιστρέφει με ακόμη πιο αστεία σκηνικά

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη ταινία μαύρη κωμωδία-κινουμένων σχεδίων The Addams Family όπου θα ξαναδούμε την πιο ασυνήθιστη αλλά και μακάβρια ωραία φαμίλια του πλανήτη!

Την σκηνοθεσία του όλου εγχειρήματος ανέλαβαν ο συνδημιουργός του Sausage Party, Conrad Vernon (Shrek 2, Monsters vs. Aliens, Madagascar 3: Europe’s Most Wanted) και ο Greg Tiernan (Thomas & Friends, Day of the Diesels), ενώ τα κείμενα επεξεργάστηκε ο Matt Lieberman.

Η φρέσκια αυτή κινηματογραφική μυθοπλασία της λατρεμένης ‘Οικογένειας Addams’ τιμά μεταξύ άλλων και την αυθεντική ομότιτλη δουλειά του ταλαντούχου καρτουνίστα Charles Addams καθώς και τα φιλμ του Barry Sonnenfeld.

Στην παρούσα περίπτωση ακούγονται οι: Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi, Annihilation) ως ο ‘Gomez Addams’, και η Charlize Theron (Atomic Blonde, Mad Max: Fury Road) ως η σύζυγος του ήρωα, η 'Morticia Addams’, η Chloë Grace Moretz (The Miseducation of Cameron Post, If I Stay) ως η κόρη τους ‘Wednesday Addams’, ο Finn Wolfhard (It, Netflix’s Stranger Things) ως ο αδερφός της, ο ‘Pugsley Addams’, ο Nick Kroll (Big Mouth, Sing) ως ο ‘Θείος Fester’, η Bette Midler (Hocus Pocus, Beaches) ως η απίθανη Γιαγιά, και η βραβευμένη με Όσκαρ, Allison Janney (I, Tonya) ως η εχθρός των παραπάνω μορφών, η ‘Margaux Needler’.

Το The Addams Family πρόκειται να βγει στις Η.Π.Α. στις 11 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: