Booksmart trailer | Οι Beanie Feldstein & Kaitlyn Dever τηρούν κατά γράμμα το «τόπος στα νιάτα»!

Σε μία ιδιαίτερη κωμωδία ενηλικίωσης με την υπογραφή της Olivia Wilde
09 Απριλίου 2019 22:51
Booksmart trailer | Οι Beanie Feldstein & Kaitlyn Dever τηρούν κατά γράμμα το «τόπος στα νιάτα»!

Η Annapurna Pictures έθεσε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη κωμωδία ενηλικίωσης Booksmart με την οποία επιχειρεί να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός η ηθοποιός Olivia Wilde (Vinyl, The Lazarus Effect).

Το σενάριο επιμελήθηκαν εδώ η Emily Halpern, η Sarah Haskins και η Katie Silberman. Η όλη πλοκή αφορά δύο πολύ καλές μαθήτριες και κολλητές (Beanie Feldstein & Kaitlyn Dever) που ετοιμάζονται να τελειώσουν το λύκειο, όμως διαπιστώνουν ότι πέρα από το να έχουν άριστες επιδόσεις στο σχολείο, δυστυχώς δεν βρίσκουν λίγο ελεύθερο χρόνο για τις ίδιες. Για να ανατρέψουν λοιπόν, την μέχρι πρότινος ρουτίνα τους και να πάψουν να ακούν τα επικριτικά σχόλια των συμμαθητών τους, οι έφηβες αυτές αποφασίζουν να ζήσουν μέσα σε ένα βράδυ όσες ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές άφηναν να περνούν από μπροστά τους όλον αυτόν τον καιρό.

Το βασικό cast συμπληρώνουν επιπλέον οι Jessica Williams, Jason Sudeikis, Lisa Kudrow, Will Forte και ο Mike O’Brien, ενώ εμφανίζονται και οι: Molly Gordon, Billie Lourd, Skyler Gisondo, Noah Galvin, Diana Silvers, Mason Gooding, Victoria Ruesga, Austin Crute, Eduardo Franco και ο Nico Hiraga.

Την παραγωγή του συγκεκριμένου εγχειρήματος συντονίζουν οι Megan Ellison, David Distenfeld και η Chelsea Barnard για την Annapurna.

To Booksmart πρόκειται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 24 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: