Δυνατό άνοιγμα για το Shazam! της DC στο box office

Ικανοποιητικό ντεμπούτο και για το Pet Sematary
08 Απριλίου 2019 14:56
Δυνατό άνοιγμα για το Shazam! της DC στο box office

Ένα ηλεκτρισμένο ντεμπούτο κατάφερε να κάνει το Shazam! των Warner Bros. και DC στις πρώτες ημέρες προβολής του. Η ταινία του σκηνοθέτη David F. Sandberg ξεπέρασε τα $57 εκ. στο box office των ΗΠΑ και συνολικά έφτασε σε εισπράξεις τα $158 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για το πιο χαμηλό άνοιγμα για ταινία της DC στις Ηνωμένες Πολιτείες, αρκετά πίσω από τα $67 εκ. των πρώτων ημερών του Aquaman.

Η 2η ταινία των αμερικανικών charts, το Pet Sematary έκανε και αυτή ένα αξιοπρεπές ντεμπούτο στις αίθουσες με πάνω από $25 εκατομμύρια στις ΗΠΑ, ενώ διεθνώς μετράει πάνω από $42 εκατομμύρια στο box office. Αυτό είναι και το δεύτερο μεγαλύτερο άνοιγμα για ταινία βασισμένη σε βιβλίο του Stephen King, πρώτο είναι φυσικά το IT του Andres Muschietti. 

Μεγάλη κατρακύλα της τάξης του -60% είδε το Dumbo της Disney για το οποίο οι ενδείξεις δεν ήταν καλές από τις πρώτες μέρες. Τώρα στην δεύτερη εβδομάδα της, η ταινία του Tim Burton έφτασε συνολικά τα $216 εκ. σε εισπράξεις, που μετά βίας υπερκαλύπτουν το budget των $170 εκ. δολαρίων, ενώ απογοητεύει και τις προσδοκίες που είχε η Disney.