Stuber trailer | Ο Kumail Nanjiani ξεκινά μία απίστευτη κούρσα με ταξί μαζί με τον Dave Bautista

Και το ζουν στα άκρα!
08 Απριλίου 2019 17:08
Stuber trailer | Ο Kumail Nanjiani ξεκινά μία απίστευτη κούρσα με ταξί μαζί με τον Dave Bautista

Η 20th Century έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο επίσημο trailer για την επερχόμενη κωμωδία δράσης Stuber που σκηνοθετεί ο Michael Dowse και στην οποία σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον Kumail Nanjiani και τον Dave Bautista.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση του φιλμ εστιάζει στον ‘Stu’ (Nanjiani), έναν ήπιων τόνων οδηγό της Uber. Κάποια στιγμή στο ταξί του ανεβαίνει ένας κάπως ιδιόρρυθμος πελάτης (Bautista) ο οποίος τελικά αποδεικνύεται ότι είναι αστυνομικός στα ίχνη ενός αδίστακτου δολοφόνου. Ο ήρωας παρέα με τον νέο του γνώριμο θα μπει σε μία πολύ δύσκολη δοκιμασία από την οποία θα προσπαθήσει να βγει σώος και αβλαβής χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα λείπουν από αυτήν τα ευτράπελα και τα παράξενα, συν του ότι έχει στον νου του και την αξιολόγηση των υπηρεσιών του!

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Iko Uwais (The Raid: Redemption, Star Wars: The Force Awakens), Natalie Morales (Parks and Recreation), Betty Gilpin (Glow), Jimmy Tatro (American Vandal, 22 Jump Street), Mira Sorvino και η συμπρωταγωνίστρια του Bautista από το Guardians of the Galaxy, Karen Gillan.

Η πρεμιέρα του Stuber έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 12 Ιουλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: