O Robert Pattinson έπαθε πλάκα με το σενάριο της νέας ταινίας του Christopher Nolan

Νέες ζουμερές πληροφορίες για το "event film" του σκηνοθέτη
07 Απριλίου 2019 16:24
O Robert Pattinson έπαθε πλάκα με το σενάριο της νέας ταινίας του Christopher Nolan

Το μυστήριο γύρω από τη νέα ταινία του Christopher Nolan παραμένει, αν και ξέρουμε πως θα είναι ένα "event" φιλμ με στοιχεία blockbuster δράσης. Ο Robert Pattinson θα είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας του Nolan και αποκάλυψε μερικές νέες πληροφορίες για αυτή, μιλώντας στο Collider:

Με κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο για να διαβάσω το σενάριο. Δεν το έχω καν εγώ. Έγινα λίγο επιφυλακτικός με το να κάνω μεγάλες ταινίες για πολλά χρόνια συνεχόμενα, αλλά οι ταινίες του Chris Nolan έχουν το "κατιτίς" τους. Μοιάζει να είναι ο μοναδικός σκηνοθέτης που να μπορεί να κάνει ουσιαστικά μια πολύ προσωπική, ανεξάρτητου είδους ταινία σε τεράστια κλίμακα. Διάβασα το σενάριο και είναι εξωπραγματικό.

Το "εξωπραγματικό" μοιάζει με μια λέξη που μπορεί να περιγράψει όλα τα σενάρια των ταινιών του Nolan, ο οποίος πάντοτε ακολουθεί μια μη γραμμική αφήγηση, ακόμη και αν πρόκειται για μια ιστορία του B' Παγκοσμίου Πολέμου, όπως το Dunkirk. Το μοναδικό στυλ των ταινιών του καταφέρνει πάντα να μαγνητίσει τους κριτικούς αλλά και το κινηματογραφικό κοινό και όπως όλα δείχνουν, το ίδιο σκοπεύει να κάνει και τώρα. 

Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ του THR, μαθαίνουμε τις πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το τί θα είναι η νέα ταινία του Nolan. Οι πηγές του αναφέρουν ότι πρόκειται για μια περιπέτεια που θα κάνει τον γύρο του κόσμου, με έντονο άρωμα από Inception ενώ θα περιλαμβάνει και το στοιχείο του time travel. 

Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος πως ο Nolan δεν δουλέψει ξανά με τον στενό συνεργάτη και μοντέρ του τον Lee Smith, με τον οποίο έκανε όλες τις ταινίες του από το Batman Begins του 2005. Για το νέο του φιλμ προσέλαβε την ταλαντούχα Jennifer Lame, που ήταν υπεύθυνη για το μοντάζ του εξαιρετικού φιλμ τρόμου, Hereditary

Επίσης, στο cast της ταινίας συμπεριλαμβάνεται ο John David Washington που έκλεψε την παράσταση στο Οσκαρικό BlackKklansman του Spike Lee, αλλά και η Elizabeth Debicki των Widows και Avengers: Infinity War. 

Αυτό που ξέρουμε για την επόμενη ταινιά του Christopher Nolan είναι πως θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2020.