The Silence trailer: Η νέα ταινία του Netflix μιμείται αρκετά το "Bird Box"

Οι Stanley Tucci και Kiernan Shipka πρέπει να κάνουν...ησυχία!
29 Μαρτίου 2019 21:37
The Silence trailer: Η νέα ταινία του Netflix μιμείται αρκετά το "Bird Box"

Η τεράστια επιτυχία του A Quiet Place αλλά και του Bird Box έχει γεννήσει ένα νέο είδος στο είδος του τρόμου που μιμείται αυτά τα στοιχεία. Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο trailer για το The Silence, που αν και προέρχεται από τον streaming γίγαντα μιμείται σε μεγάλο βαθμό το Bird Box με την Sandra Bullock, ενώ θυμίζει έντονα και το A Quiet Place.  

Στο φιλμ που σκηνοθετεί ο John R. Leonetti (Anabelle) πρωταγωνιστεί η Kiernan Shipka των Mad Men και Chilling Adventures of Sabrina, στο ρόλο της 16χρονης Ally που εδώ και μερικά χρόναι έχει χάσει την ακοή της. Όταν ο κόσμος δέχεται επίθεση από εκατομμύρια τρομακτικά πλάσματα που κυνηγούν τα θηράματά τους βασισμένα στην ακοή, ο πατέρας της (Stanley Tucci) θα πρέπει να βρει καταφύγιο για την οικογένειά του και να σωθούν. Ωστόσο τα σχέδιά τους έρχεται να ανατρέψει μια αίρεση που θέλει να εκμεταλλευτεί τις αισθήσεις της Ally. 

Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι: Miranda Otto, John Corbett, Kate Trotter και Kyle Breitkopf. Απολαύστε το trailer παρακάτω.

To The Silence θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 10 Απριλίου 2019.