Eternals: Η Angelina Jolie μάλλον θα είναι η νέα προσθήκη του MCU

Βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Marvel
29 Μαρτίου 2019 17:18
Eternals: Η Angelina Jolie μάλλον θα είναι η νέα προσθήκη του MCU

H Marvel έχει ήδη βάλει μπρος τα σχέδιά της για όλα όσα θα ακολουθήσουν μετά το Avengers: Endgame στο κινηματογραφικό της σύμπαν. Μια από τις νέες ταινίες που θα αποτελέσουν εκτός απροόπτου το νέο phase του MCU θα είναι το The Eternals που θα σκηνοθετήσει η Chloe Zhao (The Rider) και ο επικεφαλής των Marvel Studios, Kevin Feige έχει μιλήσει για αυτό πρόσφατα με πολύ κολακευτικά λόγια σαν project. 

Tώρα, μέσα από ένα νέο δημοσίευμα του Collider, μαθαίνουμε ότι η βραβευμένη με Όσκαρ, Angelina Jolie βρίσκεται σε συζητήσεις για να προστεθεί στο cast του "Eternals", το οποίο ξέρουμε μέχρι στιγμής ότι ο πρωταγωνιστής του θα είναι ο πρώτος gay χαρακτήρας του MCU. Το εάν θα αποτελεί ένα ακόμη μεγάλο όνομα του Hollywood που θα έρθει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel μένει να φανεί. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Jolie διατηρεί σχέσεις με την Disney καθώς πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του Maleficent 2 με τίτλο "Mistress of Evil" και δεν αποκλείεται να επισημοποιηθεί κιόλας ο ρόλος της στο Eternals.