Angry Birds 2 trailer: Τα τρελά πουλιά πάνε με ζακέτες στη νέα τους περιπέτεια

Τον Αύγουστο στους κινηματογράφους
28 Μαρτίου 2019 21:41
Angry Birds 2 trailer: Τα τρελά πουλιά πάνε με ζακέτες στη νέα τους περιπέτεια

Η Sony Pictures συνεχίζει το σερί των animation ταινιών της, μετά το βραβευμένο με Όσκαρ, Spider-Man: Into the Spider-Verse, δημοσιεύοντας ένα ολοκαίνουργιο trailer για το The Angry Birds 2, η ταινία. To sequel του Angry Birds του 2016 βρίσκει τα πουλιά και τα γουρούνια σε μια απρόσμενη κατάσταση.

Εκεί όπου ήταν ορκισμένοι εχθροί θα πρέπει να συμμαχίσουν διότι ανακάλυψαν ένα τρίτο νησί, των οποίων οι παγωμένοι κάτοικοι δεν δείχνουν ιδιαίτερα φιλικοί. Φυσικά, δεν θα πάνε εκεί χωρίς τις...ζακέτες τους!

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Tony Leondis του The Emoji Movie μαζί με τον John Rice, σε σενάριο του PeterAckerman (The Americans, Ice Age). Στο cast που δανείζουν τις φωνές τους συναντάμε λαμπρά αστέρια και καλλιτέχνες όπως οι:  Jason Sudeikis, Bill Hader, Rachel Bloom, Peter Dinklage, Josh Gad, Nicki Minaj, Dove Cameron, Awkwafina, Danny McBride, Lil Rel Howery, Pete Davidson, Zach Woods, Eugenio Derbez, Beck Bennett, Brooklynn Prince, και Leslie Jones

Το Angry Birds Movie 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 16 Αυγούστου 2019, ώστε να συμπέσει με τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Angry Birds παιχνιδιού. Στην Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου 2019.