Dora and the Lost City of Gold trailer | H Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια μας προσκαλεί σε νέες περιπέτειες

Ετοιμάστε και εσείς το σακίδιό σας και φύγαμε για εξερεύνηση στην καρδιά της ζούγκλας!
24 Μαρτίου 2019 10:22
Dora and the Lost City of Gold trailer | H Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια μας προσκαλεί σε νέες περιπέτειες

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη ταινία για μικρούς και μεγάλους Dora and the Lost City of Gold του James Bobin, όπου φυσικά πρωτοστατεί εδώ η φυσιογνωμία του κοριτσιού που ξέρουμε όλοι ως «‘Dora’, η μικρή εξερευνήτρια».

Τον διάσημο αυτόν χαρακτήρα από την ομώνυμη παιδική σειρά του Nickelodeon ερμηνεύει πλέον στην κινηματογραφική και εν προκειμένω, στην εφηβική του εκδοχή η Isabela Moner.

Η υπόθεση λοιπόν, από το εν λόγω φιλμ εστιάζει στην παραπάνω ηρωίδα η οποία έχει περάσει σχεδόν όλη της την ζωή στο να εξερευνά την ζούγκλα μαζί με τον πατέρα (Michael Peña) και την μητέρα της (Eva Longoria). Ωστόσο, φτάνει η στιγμή να συνειδητοποιήσει ότι ακόμη δεν έχει περάσει την πιο επικίνδυνη  περιπέτειά της, αυτήν του λυκείου! Η ίδια με την βοήθεια από το τρισχαριτωμένο μαϊμουδάκι της, ‘Boots’, και τον καλύτερό της φίλο, ‘Diego’, αλλά και με μία ιδιότυπη κομπανία συμμαθητών τους θα βάλουν μπρος να σώσουν τους γονείς της και να λύσουν ένα από τα πιο ανεξήγητα μυστήρια που κρύβεται μέσα σε μία χαμένη πόλη των Incas.

Το σενάριο υπογράφουν οι Nicholas Stoller και Matthew Robinson. Το cast συμπληρώνουν οι: Temuera Morrison, Eugenio Derbez, Danny Trejo και ο Benicio del Toro.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται οι: Paramount Players, Walden Media, και η Nickelodeon Movies.

Το Dora and the Lost City of Gold θα διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Paramount Pictures στις 2 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: