A Beautiful Day in the Neighborhood (φωτο) | Ο Tom Hanks μας συστήνεται ως ο «Mr.Rogers»

Και δείχνει να το διασκεδάζει με την ψυχή του!
21 Μαρτίου 2019 16:50
A Beautiful Day in the Neighborhood (φωτο) | Ο Tom Hanks μας συστήνεται ως ο «Mr.Rogers»

Εν όψει της επετείου των γενεθλίων του διάσημου παρουσιαστή Fred Rogers ή αλλιώς «Mr.Rogers» κυκλοφόρησε καινούργιο στιγμιότυπο με τον οσκαρικό Tom Hanks που ενσαρκώνει την ομώνυμη αυτήν φιγούρα στο βιογραφικό δράμα A Beautiful Day in the Neighborhood της Marielle Heller (Can You Ever Forgive Me?).

Το συγκεκριμένο project της Sony Pictures εστιάζει στην αληθινή φιλία που άνθισε ανάμεσα σε ένα αταίριαστο ντουέτο ανθρώπων, στον Fred Rogers (Hanks), τον οικοδεσπότη της δημοφιλούς αμερικανικής παιδικής εκπομπής Mr. Rogers' Neighborhood, και τον βραβευμένο ρεπόρτερ Tom Junod (Matthew Rhys). Εν προκειμένω, ο παραπάνω κυνικός δημοσιογράφος θα επιχειρήσει να γράψει ένα αφιέρωμα για το ξεχωριστό αυτό πρόσωπο της μικρής οθόνης και σιγά σιγά θα αρχίσει να βλέπει κάπως πιο εναλλακτικά τα πράγματα γύρω του, με λιγότερη αυστηρότητα και με πιο ανοιχτή σκέψη.

Το σενάριο επεξεργάστηκαν οι Micah Fitzerman-Blue και Noah Harpster (Transparent, Beautiful Ruins). To cast συμπεριλαμβάνεται επίσης ο Chris Cooper (The Town) ως ο πατέρας του Junod.

Οι Marc Turtletaub και Peter Saraf της Big Beach επωμίζονται καθήκοντα παραγωγού από κοινού, μαζί με τον Youree Henley (The Beguiled, 20th Century Woman).

Το A Beautiful Day in the Neighborhood έχει δρομολογηθεί να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου του 2019.