Once Upon A Time in Hollywood: Στην πρώτη αφίσα οι Leonardo DiCaprio και Brad Pitt

Η 9η ταινία δια χειρός Quentin Tarantino έρχεται αυτό το καλοκαίρι
18 Μαρτίου 2019 20:34
Once Upon A Time in Hollywood: Στην πρώτη αφίσα οι Leonardo DiCaprio και Brad Pitt

H Columbia Pictures μαζί με τη Sony Pictures έδωσαν στο φως της δημοσιότητας την πρώτη αφίσα από την άκρως αναμενόμενη 9η ταινία του Quentin Tarantino, με τίτλο "Once Upon a Time In Hollywood". Σε αυτή, σε πρώτο πλάνο φιγουράρει το εκρηκτικό πρωταγωνιστικό ντουέτο των Leonardo DiCaprio και Brad Pitt. Ο DiCaprio υποδύεται έναν αστέρα της τηλεόρασης που προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στο συνεχώς εξελισσόμενο Χόλιγουντ, έχοντας παρέα τον Pitt ως κασκαντέρ του. 

Οι δυο τους όμως δεν γνωρίζουν πως στη διπλανή πόρτα μένει η μεγάλη σταρ της εποχής Sharon Tate, την οποία ενσαρκώνει η Margot Robbie, ούτε και τα σχέδια του κατά συρροήν δολοφόνου Charles Manson. 

Σα να μην έφτανε το πρωταγωνιστικό δίδυμο ο Tarantino έχει μαζέψει έναν απαράμιλλης λάμψης θίασο που περιλαμβάνει τους: Al Pacino, Lena DunhamMaya HawkeTimothy OlyphantBruce DernDamian LewisDakota FanningJames Marsden, Scoot McNairy, Clifton CollinsKeith JeffersonEmile HirschTim RothMichael MadsenDanny StrongSydney SweeneyClu GulagerJames Landry HébertMikey MadisonNicholas Hammond, καθώς και τον Luke Perry, που πρόσφατα έφυγε από την ζωή και θα είναι ο τελευταίος ρόλος του επί της οθόνης. 

Δείτε την πρώτη αφίσα της νέας ταινίας του σκηνοθέτη των The Hateful Eight, Pulp Fiction και Django Unchained

To Once Upon a Time... in Hollywood θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 26 Ιουλίου 2019.