Το "Bumblebee 2" θα έχει λίγη παραπάνω "Bayhem" δράση

Το στούντιο αναγνωρίζει τα λάθη του
18 Μαρτίου 2019 12:28
Το "Bumblebee 2" θα έχει λίγη παραπάνω "Bayhem" δράση

Αποτέλεσε μια τίμια εμπορική επιτυχία και φαίνεται πως η Paramount πιστεύει πολύ στη συνέχεια του franchise. Ο λόγος για τα Transformers και συγκεκριμένα για την πιο πρόσφατη ταινία, το Bumblebee, που μετά την ηγεμονία του Michael Bay και τα γεμάτα εκρήξεις Transformer φιλμ μεταφερθήκαμε σε κάτι πιο προσγειωμένο που θύμισε τον "Σιδερένιο Γίγαντα" υπό την καθοδήγηση του Travis Knight (Kubo and the Two Strings). 

Συγκεκριμένα, ο παραγωγός της ταινίας Lorenzo di Bonaventura απευθύνθηκε στο feedback που πήρε από το κοινό και είπε πως η Paramount έμαθε πολύτιμα μαθήματα από αυτό, σχετικά με το πώς θα κατευθυνθεί μελλοντικά το franchise. 

Για τον λόγο αυτό είπε πως το sequel του Bumblebee και όλα όσα θα ακολουθήσουν, θα επιχειρήσουν να διατηρήσουν αυτή την προσγειωμένη, προσωποκεντρική αφήγηση, ενώ θα προσθέσουν λίγο παραπάνω από την εκρηκτική δράση τύπου Michael Bay στην πλοκή:

Μάθαμε αρκετά μαθήματα από το Bumblebee. Ένα από αυτά είναι πως έχουμε την ελευθερία να πούμε σχεδόν όποια ιστορία θέλουμε. Το άλλο είναι το πόσο έντονα δέθηκε και ταυτίστηκε το κοινό με την δύναμη του χαρακτήρα και των συναισθημάτων. Ξέρω πως το επόμενο Transformer φιλμ, τουλάχιστον η δική μας απόπειρα, είναι να κάνουμε ένα μείγμα του Bumblebee και των ταινιών του Bay...απλά με λίγο παραπάνω "Bayhem". 

Ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για το Bumblebee 2.