Da 5 Bloods: Δύο ηθοποιοί του The Wire και αρκετές νέες προσθήκες στο cast

Στη νέα ταινία του Spike Lee
15 Μαρτίου 2019 11:51
Da 5 Bloods: Δύο ηθοποιοί του The Wire και αρκετές νέες προσθήκες στο cast

Μετά την Οσκαρική του επιτυχία με το BlacKkKlansman, ο Spike Lee ετοιμάζει ήδη το επόμενο του project. Ο λόγος για το Da 5 Bloods στο οποίο σύμφωνα με το Collider προστέθηκαν αρκετά νέα ονόματα στο cast.

Συγκεκριμένα, δύο ηθοποιοί που έγιναν γνωστοί από τη βραβευμένη σειρά The Wire, οι Clarke Peters και Isiah Whitlock Jr. είναι οι δύο από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, ενώ την είσοδό τους έκαναν οι Norm Lewis, Melanie Thierry και Jasper Pääkkönen. 

Στην ταινία οι Peters, Lewis και Whitlock Jr. θα υποδύονται τους τρεις από τους τέσσερις πρωταγωνιστές. Αυτοί θα είναι μια ομάδα βετεράνων του Βιετνάμ, που γυρνούν στον τόπο όπου έκαναν τη θητεία τους για να βρουν το πτώμα του χαμένου τους αρχηγού. Σαφώς, τον κύριο ρόλο έχει αναλάβει ο Chadwick Boseman του Black Panther, ενώ το cast συμπληρώνουν οι Paul Walter Hauser, Jean Reno, Detroy Lindo, και Jonathan Majors. 

Το σενάριο της ταινίας έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος με Όσκαρ για το BlacKkKlansman, Kevin Willmott. Ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία πρεμιέρας για το Da 5 Bloods αλλά ξέρουμε ότι θα κυκλοφορήσει στο Netflix