Shang-Chi: Έρχεται η ταινία με τον πρώτο ασιατικής καταγωγής ήρωα της Marvel

Βρέθηκε ο σκηνοθέτης για το project
13 Μαρτίου 2019 20:40
Shang-Chi: Έρχεται η ταινία με τον πρώτο ασιατικής καταγωγής ήρωα της Marvel

Παρά το γεγονός ότι το μέλλον του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel θα ανακοινωθεί επίσημα μετά το Avengers: Endgame μερικά νέα δεν σταματούν να βγαίνουν προς τα έξω. Σύμφωνα με το THR, ένα από τα επόμενα κινηματογραφικά projects θα είναι το Shang-Chi για το οποίο τα Marvel Studios προσέλαβαν τον Destin Daniel Cretton για την σκηνοθεσία του. 

Ο Cretton στο παρελθόν σκηνοθέτησε την Brie Larson του Captain Marvel στο Short Term 12 το 2012, στο The Glass House του 2017 και πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε το Just Mercy με την Larson και τον Michael B. Jordan (Black Panther) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

Ακόμη, η Marvel Studios δεν έχει βρει τον ασιατικής καταγωγής ηθοποιό για τον κεντρικό ρόλο. O Shang-Chi είναι ο Master του Kung Fu στο σύμπαν των comics της Marvel και αναμένεται να δούμε πώς θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη και την εισαγωγή του στο Marvel Cinematic Universe

Αυτό δεν είναι το μοναδικό project που έχουμε ακούσει πως ετοιμάζει η Marvel, καθώς στα σκαριά έχει επίσης το The Eternals με σκηνοθέτρια τη Chloe Zhao (The Rider)