Pet Sematary trailer | Το μυθιστόρημα του King αναβιώνει στην μεγάλη οθόνη

Και μας τραβάει στα σκοτεινά βάθη της μακάβριας ιστορίας του
12 Μαρτίου 2019 21:03
Pet Sematary trailer | Το μυθιστόρημα του King αναβιώνει στην μεγάλη οθόνη

H Paramount Pictures έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για το πολυσυζητημένο remake τρόμου Pet Sematary των Kevin Kölsch και Dennis Widmyer, με το ομότιτλο βιβλίο του Stephen King που εκδόθηκε το 1983 και διασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1989, να αποκτά μία πιο μοντέρνα κινηματογραφική εκδοχή.

Αφότου συναντήθηκαν επαγγελματικά και για τις ανάγκες του υπερφυσικού θρίλερ Starry Eyes του 2014  οι δύο δημιουργοί συνεργάζονται για ακόμη μία φορά στο ίδιο είδος, ενώ το σενάριο της σύγχρονης αυτής μεταφοράς εδώ προσάρμοσε κατάλληλα ο Jeff Buhler (Nightflyers).

Ο βασικός άξονας του project περιστρέφεται γύρω από τον γιατρό ‘Louis Creed’ (Jason Clarke) που με την σύζυγο (Amy Seimetz) και τα δυο τους παιδιά μετακομίζουν από την Βοστώνη στην επαρχία Maine. Όμως κοντά στην έκταση που περιβάλλει την καινούργια τους κατοικία υπάρχει ένα αρχαίο ινδιάνικο νεκροταφείο.

Όταν η κόρη του βρίσκει ακαριαίο θάνατο σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ο άνδρας  θα στραφεί στον αινιγματικό γείτονά του, ‘Jud Crandall’ (John Lithgow) που θα του μιλήσει για εκείνο το μέρος με την απόκοσμη αύρα. Ο ήρωας θα θάψει την σορό της μικρής εκεί, επιθυμώντας να φέρει πίσω το νεκρό κορίτσι. Εντούτοις, στο έδαφος αυτό είναι θαμμένο ένα φρικιαστικό μυστικό που φέρνει στον επίγειο κόσμο καταραμένες οντότητες από την αντιπέρα όχθη.

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι: Lorenzo di Bonaventura (1408, Transformers), Mark Vahradian και ο Steven Schneider (Insidious).

Το Pet Sematary έχει οριστεί να κάνει το ντεμπούτο του στην Ελλάδα στις 4 Απριλίου του 2019, ενώ στις αίθουσες των Η.Π.Α. θα διανεμηθεί μία ημέρα αργότερα.