Booksmart trailer | Μία μοντέρνα ιστορία ενηλικίωσης και φιλίας καταφτάνει στην μεγάλη οθόνη

Με την Olivia Wilde να παίρνει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός
12 Μαρτίου 2019 20:43
Booksmart trailer | Μία μοντέρνα ιστορία ενηλικίωσης και φιλίας καταφτάνει στην μεγάλη οθόνη

Η Annapurna Pictures έθεσε κυκλοφορία επίσημο trailer για την φρέσκια κωμωδία ενηλικίωσης Booksmart με την οποία επιχειρεί το σκηνοθετικό της ντεμπούτο η ταλαντούχα ηθοποιός Olivia Wilde (Vinyl, The Lazarus Effect).

Το σενάριο επεξεργάστηκαν η Emily Halpern, η Sarah Haskins και η Katie Silberman.  Η υπόθεση του έργου εστιάζει σε δύο αριστούχες μαθήτριες και κολλητές φίλες (Beanie Feldstein & Kaitlyn Dever) που πρόκειται να αποφοιτήσουν από το λύκειο, όμως συνειδητοποιούν ότι πέρα από το να είναι απερίσπαστα αφοσιωμένες στις σχολικές τους υποχρεώσεις δεν θα έβλαπτε να χαλαρώνουν λιγάκι πότε πότε. Αποφασισμένες να μην υπομείνουν άλλο τα πειράγματα των συνομηλίκων τους, τα κορίτσια σχεδιάζουν να αξιοποιήσουν μέσα σε μία νύχτα όσες ευκαιρίες για διασκέδαση άφησαν να παρέλθουν ανεκμετάλλευτες εδώ και τέσσερα χρόνια.

Το κύριο cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Jessica Williams, Jason Sudeikis, Lisa Kudrow, Will Forte και ο Mike O’Brien. Συμμετέχουν επιπλέον και οι: Molly Gordon, Billie Lourd, Skyler Gisondo, Noah Galvin, Diana Silvers, Mason Gooding, Victoria Ruesga, Austin Crute, Eduardo Franco και ο Nico Hiraga.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται οι Megan Ellison, David Distenfeld και η Chelsea Barnard για λογαριασμό της Annapurna.

To Booksmart αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 24 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: