Someone Great trailer | Η Gina Rodriguez πρωταγωνιστεί σε μία ρομαντική κωμωδία για χωρισμένους

Με όλα του έρωτα δύσκολα!
07 Μαρτίου 2019 18:45
Someone Great trailer | Η Gina Rodriguez πρωταγωνιστεί σε μία ρομαντική κωμωδία για χωρισμένους

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για την επερχόμενη αισθηματική κωμωδία Someone Great της Jennifer Kaytin Robinson όπου η Gina Rodriguez (Miss Bala, Annihilation) αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο εν προκειμένω.

Η διάσημη ηθοποιός ερμηνεύει μία φιλόδοξη δημοσιογράφο του μουσικού και καλλιτεχνικού ρεπορτάζ η οποία ζει στην Νέα Υόρκη. Όταν της γίνεται επιτέλους η επαγγελματική πρόταση που ανέκαθεν ονειρευόταν ενθουσιάζεται! Ωστόσο, θα  πρέπει να μετακομίσει στο San Francisco. Ο επί εννέα χρόνια δεσμός της (Lakeith Stanfield) δεν δείχνει πρόθυμος να αφήσει την δική του καθημερινότητα για να δοκιμάσει μία σχέση από απόσταση, οπότε της ζητάει να χωρίσουν.

Η ηρωίδα στενοχωρημένη ετοιμάζεται για το ταξίδι της ενώ στο πλευρό της, σπεύδουν οι κολλητές της (Brittany Snow, DeWanda Wise) με τις οποίες θα κάνουν μία αποχαιρετιστήρια βραδινή έξοδο που θα τους μείνει αξέχαστη!

Το Someone Great αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Απριλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: