Ghostbusters 3: Ο Finn Wolfhard του Stranger Things στο cast

Μαζί του και η Carrie Coon
03 Μαρτίου 2019 14:26
Ghostbusters 3: Ο Finn Wolfhard του Stranger Things στο cast

Πριν από ένα μήνα σχεδόν είχαμε την ξαφνική ανακοίνωση μιας νέας Ghostbusters ταινίας, την οποία θα ηγηθεί σκηνοθετικά ο Jason Reitman (Up in the Air), γιος του σκηνοθέτη Ivan Reitman των πρώτων δύο ταινιών. Τώρα, μέσα από ένα νέο ρεπορτάζ του Variety μαθαίνουμε ότι τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα υποδυθούν οι Finn Wolfhard, κοινώς γνωστός ως Mike από το Stranger Things, και η Carrie Coon (Fargo, The Leftovers). 

Λέγεται πως η Coon θα υποδυθεί τον ρόλο μιας ανύπαντρης μητέρας, με τον Wolfhard να παίζει τον γιο της, καθώς η οικογένειά της θα είναι στο επίκεντρο της ιστορίας. 

Οι πληροφορίες του EW αντικρούουν τις αρχικές που ήθελαν την ιστορία να επικεντρώνεται σε μια παρέα εφήβων και θα πρωταγωνιστεί η οικογένεια της Coon και του Wolfhard. Επίσης, τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα 30 χρόνια μετά τις κλασικές ταινίες και θα αποτελεί συνέχεια του Ghostbusters II. 

Ακόμη δεν υπάρχει πληροφορία για το εάν θα επιστρέψουν ο Bill Murray, ο Dan Aykroyd και ο Ernie Hudson. Οι δυο τελευταίοι αντέδρασαν θετικά στα social media στην ανακοίνωση του νέου φιλμ, όμως ο Murray δεν δήλωσε τίποτα δημόσια περί αυτού, ενώ ο τέταρτος Ghostbuster, Harold Ramis έφυγε από τη ζωή το 2014.

Το Ghostbusters 3 θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2020.