Οι Eternals της Marvel θα είναι το επόμενο κινηματογραφικό έπος μετά τους Avengers

Νέες πληροφορίες για το επερχόμενο ανσάμπλ φιλμ των Marvel Studios
27 Φεβρουαρίου 2019 12:15
Οι Eternals της Marvel θα είναι το επόμενο κινηματογραφικό έπος μετά τους Avengers

Τι ακολουθεί μετά το Avengers: Endgame και το Spider-Man: Far From Home; Τα σχέδια της Marvel είναι σίγουρα τρανά και μια μικρή γεύση θέλησε να δώσει ο Kevin Feige. Ο επικεφαλής των Marvel Studios μίλησε στο Collider κατά τη διάρκεια του press tour της Captain Marvel (7 Μαρτίου) και αναφέρθηκε στους Eternals, ένα από τα πολλά κινηματογραφικά projects που υπάρχουν στα σκαριά. 

Στόχος της Marvel είναι να μας συστήσουν σε ένα νέο ανσάμπλ αλά Avengers/ Guardians of the Galaxy αλλά και να εμβαθύνει στην ιστορία τους που απλώνεται κατά δεκάδες χιλιάδες χρόνια:

Τα πάντα μετά το Endgame και το Far From Home θα είναι διαφορετικά και μοναδικά, όσο θα φτιάχνουμε την κάθε ταινία, αλλά το να βλέπουμε χαρακτήρες να επιστρέφουν είναι κάτι που σίγουρα θέλουμε και θα κάνουμε. Μαζί με αυτά θα συστήνουμε νέους χαρακτήρες που η πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει ακούσει καν, όπως οι Guardians και όπως οι Avengers, πριν τους κάνουμε εμείς. Και υπάρχουν πάρα πολλοί. Οι Eternals είναι μια ομάδα από αυτές και μας αρέσει η ιδέα να συστήσουμε ένα ανσάμπλ χαρακτήρων, να κάνουμε μια ensemble ταινία από την αρχή, σε αντίθεση με το χτίσιμο που κάναμε με το πρώτο Avengers. 

Συνέχισε τα λόγια του παρομοιάζοντας αυτό που θέλουν να κάνουν για τους Eternals με την περίπτωση των Guardians:

Κάτι σαν τους Guardians, όχι στο ύφος τους, αλλά με τον τρόπο που τους γνωρίσαμε στο νέο κοινό. Ο Jack Kirby (δημιουργός των Eternals) δημιούργησε ένα ανεπανάληπτο, απίθανο έπος με τους Eternals που απλώνεται επί δεκάδες χιλιάδες χρόνια και είναι κάτι που δεν έχουμε πραγματικά κάνει, πράγμα το οποίο είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για εμάς, μαζί με άλλα πράγματα που θα ακολουθήσουν μετά το Endgame. 

Τα λόγια του Feige μας αφήνουν να καταλάβουμε πως το Phase 4 του Marvel Cinematic Universe θα είναι πολύ πολύ διαφορετικό από αυτό που μας συνήθισε και η φρεσκάδα αυτή θα είναι για καλό.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Chloe Zhao θα είναι η σκηνοθέτρια των Eternals, αφού έγινε γνωστή από την ενδιαφέρουσα indie ταινία της, The Ride, ενώ το σενάριο γράφουν οι Matthew και Ryan Firpo.