The Irishman: Το πρώτο teaser για την νέα ταινία του Martin Scorsese

Al Pacino, Robert De Niro και Joe Pesci το φθινόπωρο στο Netflix
25 Φεβρουαρίου 2019 20:45
The Irishman: Το πρώτο teaser για την νέα ταινία του Martin Scorsese

Όσο διεξαγόταν η λαμπερή βραδιά των Oscars 2019, το Netflix εκτός από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς, διαφήμισε εν μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης και ένα από τα μεγαλύτερα projects του, που σίγουρα στοχεύουν στα Βραβεία Όσκαρ του 2020. Ο λόγος για το The Irishman, τη νέα ταινία του Martin Scorsese για την οποία δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer, που ανακοινώνει πως θα κάνει πρεμιέρα σιτς κινηματογραφικές αίθουσες και το Netflix τον ερχόμενο χειμώνα.

Το γκανγκστερικό έπος του σκηνοθέτη του Wolf of Wall Street θα έχει πρωταγωνιστές τα μεγαθήρια Al Pacino, Robert De Niro, Joe Pesci και τον Harvey Keitel.

Πρόκειται για την ακριβότερη ταινία του Scorsese, της οποίας το κόστος παραγωγής έχει ξεπεράσει τα $175 εκ. δολάρια και μια από τις μεγαλύτερες σε κόστος για τον streaming γίγαντα. Είναι γνωστό άλλωστε πως θα εφαρμόζει στους πρωταγωνιστές της μια πρωτοποριακή αντιγηραντική CGI τεχνολογία (βλ. Rogue One) της ILM, που θα δείχνει για το πρώτο μίσό της ταινίας, σε νεαρότερη ηλικία το βασικό cast. 

Το teaser αν και δεν έχει κανένα πλάνο από την ταινία, περιλαμβάνει έναν διάλογο μεταξύ του Jimmy Hoffa του Al Pacino και του Frank "Irishman" Sheeran του Robert De Niro. Tα γεγονότα του φιλμ θα ξετυλίγονται από τις αναμνήσεις του "Irishman" που μετείχε στη διαβόητη δολοφονία του Hoffa. 

Εν αναμονή του πρώτου trailer για τον "Ιρλανδό" του Scorsese, που θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2019.