Μετά το Avengers: Endgame θα μάθουμε το μέλλον των ταινιών της Marvel

Κάντε λίγη υπομονή για το επόμενο phase του MCU
23 Φεβρουαρίου 2019 22:11
Μετά το Avengers: Endgame θα μάθουμε το μέλλον των ταινιών της Marvel

Ο κόσμος της Marvel κινείται σε ρυθμούς Avengers: Endgame παρά το επερχόμενο Captain Marvel (7 Μαρτίου) και αναμενόμενα μιας και θα σημάνει το τέλος εποχής για το ακραίως επιτυχημένο κινηματογραφικό σύμπαν. Και μετά το Endgame τι γίνεται; Ξέρουμε ότι αναπτύσσονται νέες ταινίες όπως τα Doctor Strange 2, Black Panther 2, Guardians of the Galaxy Vol.3, Black Widow και πολλά ακόμη, όμως τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί.

Εν ολίγοις δεν ξέρουμε το roadmap των Marvel Studios μετά το Avengers Endgame αλλά αυτό θα αλλάξει. Ο Kevin Feige, επικεφαλής των Marvel Studios δήλωσε στο Comicbook.com τα εξής:

Όπως κάνουμε εδώ και χρόνια δεν πρόκειται να ανακοινώσουμε τίποτα μετά το Avengers: Endgame ή το Spider-Man αλλά μετά το Endgame και το "Far From Home".

Επομένως, η Marvel θα ανοίξει τα χαρτιά της μετά τον Ιούλιο όπου θα προβληθεί και το Spider-Man: Far From Home. Ο ίδιος έκανε και tease για το τι είδους ταινίες θα περιμένουν οι fans π.χ standalone (Black Widow), team-up (Civil War) ή και ensembles όπως το Avengers και ο Feige είπε:" Όλα τα παραπάνω". 

Ο επικεφαλής των ταινιών της Marvel παραδέχτηκε πως τα πλάνα που θα ανακοινωθούν θα δώσουν μια μακροπρόθεση ματιά στο μέλλον των ταινιών: Δε νομίζω ότι θα ανακοινώσουμε τι θα δείτε τα επόμενα 5-6 χρόνια, αλλά να ξέρετε πάνω κάτω που θα κατευθυνθούμε στα επόμενα πέντε με έξι χρόνια. 

To AVENGERS: ENDGAME θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 25 Απριλίου 2019.