The Batman: Είναι ή δεν είναι ο Armie Hammer ο διάδοχος του Ben Affleck;

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες
19 Φεβρουαρίου 2019 10:59
The Batman: Είναι ή δεν είναι ο Armie Hammer ο διάδοχος του Ben Affleck;

Ύστερα από την απόφαση του Ben Affleck να αποχωρήσει από τον ρόλο του Batman και επίσημα, τα σενάρια είναι ανοιχτά για το ποιος θα τον διαδεχθεί. Από τον Nick Jonas που μόνος του προσφέρθηκε για τον ρόλο, μέχρι και τον Robert Pattinson, οι προτάσεις των fans διαφέρουν. Μέσα σε αυτές που έχουν ακουστεί κατά καιρούς είναι ο Armie Hammer που για πολλούς πληρεί τα κριτήρια του Bruce Wayne. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Revenge of the Fans, ο Hammer βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για να υποδυθεί τον Σκοτεινό Ιππότη στο The Batman. Ωστόσο, μερικές ώρες μετά, αντίθετος στις φήμες αυτές ήρθε ο Umberto Gonzalez του The Wrap, ο οποίος με tweet του ανέφερε ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματι και πως ο πρωταγωνιστής της ταινίας θα είναι πιθανότατα κάποιος νεότερος από τον Hammer, που είναι 32 χρονών. 

Την διάψευση της φήμης ήρθε να ενισχύσει ο Borys Kit του The Hollywood Reporter, ο οποίος έκανε το εξής tweet:

Προσθέτει μάλιστα την πληροφορία ότι δεν υπάρχουν συναντήσεις από το στούντιο με υποψήφιους για το The Batman, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Reeves και η Warner Bros. δεν έχουν ήδη σκεφτεί ποιον θα ήθελαν. Το ποια εκδοχή ισχύει μόνο από επίσημα χείλη μπορούμε να τη μάθουμε, καθώς μέχρι τώρα όλα αυτά αποτελούν τίποτα παρά ψίθυροι και φήμες.

Όπως και να έχει σύντομα θα μάθουμε ποιος θα αντικαταστήσει τον "Batfleck" και θα είναι ο επόμενος Caped Crusader της DC. Σας αρέσει ο Armie Hammer; Έχετε κάποιον άλλον στο μυαλό σας; Πείτε μας στα σχόλια.