The Red Sea Diving Resort | Ο Chris Evans θα παίξει στο κατασκοπευτικό θρίλερ του Gideon Raff

Με τον Michael Kenneth Williams να μπαίνει και ο ίδιος στο cast
17 Φεβρουαρίου 2019 20:21
The Red Sea Diving Resort | Ο Chris Evans θα παίξει στο κατασκοπευτικό θρίλερ του Gideon Raff

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Chris Evans υπέγραψε για την συμμετοχή του σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο επερχόμενο κατασκοπευτικό θρίλερ The Red Sea Diving Resort του Gideon Raff το οποίο βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Στο εν λόγω φιλμ του Netflix θα δούμε επίσης σε κεντρική ερμηνεία τον Michael Kenneth Williams. Η υπόθεση του έργου εστιάζει σε μία ομάδα πρακτόρων της Mossad και σε ένα γκρουπ κατοίκων της Αιθιοπίας οι οποίοι αρχές της δεκαετίας του ‘80, χρησιμοποίησαν ένα εγκαταλελειμμένο τουριστικό θέρετρο στο Σουδάν ως σημείο διακίνησης χιλιάδων προσφύγων προς το Ισραήλ. Ο Evans θα μας  συστηθεί εδώ ως ο Ari Kidron, ένα μέλος της Mossad που τίθεται ως επικεφαλής της αποστολής μαζί με έναν ντόπιο εν ονόματι Kabede Bimro τον οποίο εν προκειμένω υποδύεται ο Williams.

Στο επιτελείο των ηθοποιών ανήκουν επιπλέον οι: Haley Bennett, Alessandro Nivola, Michael Kenneth Williams, Michiel Huisman, Greg Kinnear και ο Sir Ben Kingsley.

Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκονται μεταξύ άλλων και οι The Bron Studios, EMJAG Productions και η Creative Wealth Media.

Το Netflix αναμένεται να προβάλει το The Red Sea Diving Resort τέλη του 2019.