Pet Sematary trailer | Η ανατριχιαστική ιστορία του King αναγεννιέται μέσα από νέα αφήγηση

Και φέρνει τον τρόμο για το παραφυσικό επικίνδυνα κοντά μας
07 Φεβρουαρίου 2019 18:52
Pet Sematary trailer | Η ανατριχιαστική ιστορία του King αναγεννιέται μέσα από νέα αφήγηση

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το πολυαναμενόμενο κινηματογραφικό remake τρόμου Pet Sematary των Kevin Kölsch και Dennis Widmyer, με το ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King που δημοσιεύθηκε το 1983 και μεταφέρθηκε για πρώτη φορά το 1989, να ξαναζωντανεύει στο πανί της μεγάλης οθόνης.

Ύστερα από την συνεργασία τους στο υπερφυσικό θρίλερ Starry Eyes του 2014  οι δύο δημιουργοί ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους στο ίδιο είδος, ενώ το σενάριο της μοντέρνας αυτής διασκευής εν προκειμένω επιμελήθηκε ο Jeff Buhler.

Το έργο εστιάζει σε έναν γιατρό, τον ‘Louis Creed’ (Jason Clarke) που μετακομίζει στην εξοχή με την οικογένειά του. Εκεί ανακαλύπτει ένα αρχαίο ινδιάνικο νεκροταφείο. Όταν η κόρη του σκοτώνεται σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, θάβει το σώμα της σε εκείνο τον χώρο, ελπίζοντας να φέρει πίσω το νεκρό παιδί του. Ωστόσο, το απόκοσμο μέρος όπου θα αποθέσει την σορό της κρύβει στα βάθη της γης του ένα πολύ μακάβριο μυστικό το οποίο ανασταίνει σκοτεινές δυνάμεις.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης η Amy Seimetz και ο John Lithgow.

Η πρεμιέρα του Pet Sematary έχει δρομολογηθεί για Ελλάδα στις 4 Απριλίου του 2019, ενώ στις αμερικανικές αίθουσες καταφτάνει μία ημέρα αργότερα!