Bad Boys For Life: Οι Will Smith και Martin Lawrence είναι πιο κακά παιδιά από ποτέ (φωτο)

Στην πρώτη επίσημη φωτογραφία της ταινίας
31 Ιανουαρίου 2019 11:28
Bad Boys For Life: Οι Will Smith και Martin Lawrence είναι πιο κακά παιδιά από ποτέ (φωτο)

Την πρώτη επίσημη φωτογραφία από το Bad Boys 3 δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας αποδεικνύοντας πως οι Will Smith και Martin Lawrence θα παραμείνουν τα "Κακά Παιδιά"...για μία ζωή. Οι δυο τους ποζάρουν στο φακό ως τους Detectives Mike και Marcus, καθώς στην τρίτη ταινία θα πρέπει να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους, αφότου είχαν μια διαφωνία που τους κράτησε χώρια, εν μέσω μιας υπόθεσης που τους θέλει κυνηγημένους από διάφορα κακοποιά στοιχεία. 

H κινούμενη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο Smith συνοδεύεται και από το κομμάτι "Bad Boy for Life" του P. Diddy ώστε να ταιριάζει στο κλίμα της επιστροφής τους στην ενεργό δράση μετά από 16 χρόνια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FIRST LOOK! Theeeeey’re BAAAAaaaack! :-) @badboys ⁣ ⁣ ?: @westbrook @jas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith) στις

To cast θα περιλαμβάνει επίσης τους Joe Pantoliano ως Captain Howard, ενώ θα υπάρξουν και νέες προσθήκες. Αυτές είναι οι Vanessa Hudgens (The Princess Switch), Alexander Ludwig (Hunger Games) και Charles Melton (Riverdale) οι οποίοι θα υποδυθούν μια νέα ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων αστυνομικών που θα συγκρουστούν με τα Κακά Παιδιά, οι οποίοι είναι της παλιάς σχολής. Σε ρόλο έκπληξη θα δούμε και τον καλλιτέχνη DJ Khaled

Τη σκηνοθεσία του Bad Boys 3 έχουν αναλάβει οι Adil El Arbi και Bilal Fallah, σε σενάριο των Peter Craig, Joe Carnahan και Chirs Bremmer. 

Το Bad Boys for Life θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιανουάριο του 2020.