Dark Phoenix: Οι λαβωμένοι X-Men στο νέο στιγμιότυπο (φωτό)

Η τελευταία X-Men ταινία πριν τη μετακόμιση στη Disney
28 Ιανουαρίου 2019 13:30
Dark Phoenix: Οι λαβωμένοι X-Men στο νέο στιγμιότυπο (φωτό)

Ένα νέο στιγμιότυπο από το "Dark Phoenix" την επερχόμενη ταινία των X-Men έδωσε στη δημοσιότητα η 20th Century Fox, την οποία σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο ο Simon Kinberg.

Στην φωτογραφία που θα δείτε παραπάνω απεικονίζεται ο λαβωμένος Magneto του Michael Fassbender και στο πλάι του στέκονται οι υπόλοιποι μεταλλαγμένοι όπως ο Beast του Nicholas Hoult, η Storm της Alexandra Shipp και ο Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee):

Οι μεταλλαγμένοι θα έρθουν αντιμέτωποι με την μεγαλύτερη απειλή που αντιμετώπισαν μέχρι σήμερα. Μια δικιά τους, η Jean Grey της Sophie Turner αρχίζει να παραφέρεται μετά από μια αποστολή που παραλίγο να της κοστίσει της ζωή και στρέφεται εναντίον στα δικά της αδέρφια. 

Στο cast της τελευταίας ταινίας των X-Men σε παραγωγή της Fox -πριν γίνει η μετακόμιση στη Disney- περιλαμβάνονται οι: James McAvoy ως Professor X, Jennifer Lawrence ως Mystique, Tye Sheridan ως Cyclops, ο Evan Peters ως Quicksilver και η Jessica Chastain σε ρόλο villain, χωρίς ωστόσο να ξέρουμε το όνομά της. 

To DARK PHOENIX θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου 2019.