O Edgar Wright ετοιμάζει ένα ψυχολογικό θρίλερ

Αντλώντας έμπνευση από το ‘Don’t Look Now’ και το ‘Repulsion’
22 Ιανουαρίου 2019 11:17
O Edgar Wright ετοιμάζει ένα ψυχολογικό θρίλερ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Indie Wire, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Edgar Wright (Shaun of the Dead, Hot Fuzz, Scott Pilgrim vs. the World) προχωράει στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα, ένα φιλόδοξο project για το οποίο μίλησε σε συνέντευξή του στο Empire.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το Baby Driver, ο εν λόγω δημιουργός επιστρέφει δριμύτερος στην σκηνοθετική καρέκλα μέσα από μία φρέσκια δουλειά, ένα ψυχολογικό φιλμ τρόμου του οποίου η δράση τοποθετείται στο Λονδίνο και ως επικεφαλής αυτής θα είναι μία γυναίκα ηθοποιός.

Ο Wright διευκρίνισε ότι το κινηματογραφικό αυτό εγχείρημα θα φέρει στοιχεία από δύο κλασικά θρίλερ το Repulsion του Roman Polanski και το Don’t Look Now του Nicolas Roeg. Συγκεκριμένα δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Συνειδητοποίησα ότι δεν είχα κάνει ποτέ μία ταινία για το κεντρικό Λονδίνο, και συγκεκριμένα το Soho όπου έχω περάσει πολύ χρόνο τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια. Με το ‘Hot Fuzz’ και το ‘Shaun of the Dead’ έκανα φιλμ για μέρη όπου έχω ζήσει. Αυτό το φιλμ θα έχει να κάνει με το Λονδίνο όπου έχω υπάρξει».

Πάντως, μεταξύ άλλων ο Wright έχει αποκαλύψει ότι ένα «αρχικό προσχέδιο για το ‘Baby Driver 2’ είναι ήδη στα σκαριά» και ότι «πάει την ιστορία ένα βήμα παρακάτω».

Tags: