O.G. | Το νέο trailer αποκαλύπτει μία διαφορετική ιστορία τιμωρίας και εξιλέωσης

Με πρωταγωνιστή τον Jeffrey Wright του ‘Westworld’
19 Ιανουαρίου 2019 15:04
O.G. | Το νέο trailer αποκαλύπτει μία διαφορετική ιστορία τιμωρίας και εξιλέωσης

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο κοινωνικό-αστυνομικό δράμα O.G. της Madeline Sackler (The Lottery, Dangerous Acts Starring the Unstable Elements of Belarus) που έκανε το ντεμπούτο του στο περσινό Tribeca Film Festival αποφέροντας στον κύριο δρώντα του, τον Jeffrey Wright (Westworld, Hold the Dark), το βραβείο καλύτερης ερμηνείας.

Ο Wright έχει αποδείξει μέσα από την επαγγελματική του πορεία ότι είναι ένας σύγχρονος χαμαιλέοντας της υποκριτικής. Και σε αυτήν την ταινία υποστηρίζει κάλλιστα τον παραπάνω χαρακτηρισμό, ερμηνεύοντας αριστοτεχνικά τον ‘Louis’ (Wright) τον κατάδικο μίας φυλακής υψίστης ασφαλείας και πρόκειται να αποφυλακιστεί. Όλο αυτό το διάστημα που εξέτισε την ποινή του, αναλογιζόμενος το παρελθόν και το τραγικό σφάλμα που του στοίχισε τα πάντα, πλέον έχει αναθεωρήσει πολλά και μέσα από σκληρό αυτοέλεγχο πασχίζει να οδηγηθεί στην κάθαρση, και να επανορθώσει ζητώντας συγχώρεση από τα άτομα που πλήγωσε βαθιά.

Ωστόσο, ενώ πλησιάζει η μέρα που θα αφήσει πίσω του το σωφρονιστικό ίδρυμα, κάποιος άλλος τρόφιμος και φίλος του μπαίνει σε σοβαρούς μπελάδες. Ο ήρωας καλείται πλέον να αποφασίσει αν θα τον βοηθήσει ή αν θα κάνει τα στραβά μάτια, διατηρώντας χαμηλό προφίλ μέχρις ότου εγκαταλείψει οριστικά εκείνο το μέρος.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: William Fichtner, Boyd Holbrook, Mare Winningham, David Patrick Kelly, και ο Theothus Carter.

Το O.G. έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στο HBO στις 23 Φεβρουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: