‘Abe’ trailer | Ο σταρ του ‘Stranger Things’ ανακαλύπτει το πάθος του για την μαγειρική

Και μέσα από γευστικές αλχημείες παλεύει να ενώσει τα πολιτισμικά χάσματα της οικογένειάς του
19 Ιανουαρίου 2019 14:32
‘Abe’ trailer | Ο σταρ του ‘Stranger Things’ ανακαλύπτει το πάθος του για την μαγειρική

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το κοινωνικό δράμα-κωμωδία Abe του Fernando Grostein Andrade όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον πρωταγωνιστή του Stranger Things, Noah Schnapp να προσπαθεί να εξομαλύνει τις διαφορές ανάμεσα στους στενούς συγγενείς του που έχουν αλλιώτικες καταβολές και αντικρουόμενες κοσμοθεωρίες.

Ο διάσημος νεαρός ηθοποιός υποδύεται ένα δωδεκάχρονο αγόρι που το φωνάζουν ‘Abraham’/ ‘Abe’, ‘Avram’, και ‘Ibrahim’. Αυτό συμβαίνει διότι αν και οι πρώτης γενιάς μετανάστες γονείς του, ‘Rebecca’και ‘Amir’, που δηλώνουν αγνωστικιστές τον αποκαλούν με το πρώτο όνομα, εντούτοις αυτό δεν γίνεται και τόσο αποδεκτό από τους γεννήτορές τους. Έτσι λοιπόν, από την μεριά της Ισραηλινής μητέρας του οι παππούδες του που έχουν εβραϊκές ρίζες επιμένουν στο να λάβει το παιδί την αντίστοιχη αγωγή, ενώ από πλευράς του Παλαιστίνιου πατέρα του, οι άλλοι παππούδες του προσπαθούν να του μεταδώσουν την μουσουλμανική διδασκαλία. Το αγόρι από τότε που θυμάται τον εαυτό του μπορεί να ανακαλέσει στην μνήμη του ευτράπελα αλλά και κάπως αμήχανα περιστατικά κυρίως από όσες φορές μαζεύονται όλοι γύρω από το Κυριακάτικο τραπέζι.

Ο μικρός αντιμετωπίζοντας αυτή την κρίση ταυτότητας λόγω των ανόμοιων κουλτουρών που βαραίνουν την ανατροφή του βιώνει μία εσωτερική σύγκρουση. Από αυτήν την ψυχοφθόρα κατάσταση θα βρει δημιουργική διέξοδο και γόνιμη εκτόνωση στην αγάπη του για την κουζίνα και το φαγητό, αφού θα μυηθεί στην μαγεία της γεύσης κάνοντας θαύματα μέσα από νόστιμες συνταγές. Με την βοήθεια του αφρικανικής-βραζιλιάνικης προέλευσης chef μέντορά του, ‘Chico’ (Seu Jorge), εξερευνά το ταλέντο του στον συγκεκριμένο τομέα και σκοπεύει να μην το αφήσει αναξιοποίητο τόσο ως προς την προσωπική του ανάπτυξη όσο και ως προς το ουσιαστικό σμίξιμο των οικείων του. Στο κάτω κάτω ποιός είπε ότι ένα καλό γεύμα δεν μπορεί να φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους;!

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Dagmara Domińczyk, Arian Moayed, Mark Margolis, Salem Murphy, Tom Mardirosian, και ο Daniel Oreske.

Η αυλαία για το Abe αναμένεται να ανοίξει μέσα στα πλαίσια του Sundance Film Festival στις 26 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: