Bad Boys for Life: Ο Will Smith τρέχει για τη ζωή του σαν "Κακό Παιδί" (φωτο)

Νέα στιγμιότυπα από το πλατό του φιλμ
18 Ιανουαρίου 2019 17:37
Bad Boys for Life: Ο Will Smith τρέχει για τη ζωή του σαν

Από αυτή την Δευτέρα έχουν ξεκινήσει επίσημα τα γυρίσματα του Bad Boys for Life και οι Will Smith και Martin Lawrence βρίσκονται στην Ατλάντα, με τους δυο τους να επιστρέφουν στους ρόλους των Mike και Marcus. Μέσα από το Just Jared, δημοσιεύθηκαν τις πρώτες φωτογραφίες από το πλατό τις ταινίας, τις οποίες εξασφάλισαν οι παπαράτσι που βρέθηκαν εκεί. Σε αυτές βλέπουμε τον Will Smith να τρέχει καθώς πιθανότατα γυρνούν μια σκηνή έντονης δράσης, ενώ ο Lawrence έχει τραυματιστεί. 

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω, που μας δίνουν μια πρώτη ματιά στους χαρακτήρες των "Κακών Παιδιών" 16 χρόνια από την τελευταία ταινία του 2003:

Στο cast θα επιστρέψει και ο Joe Pantoliano ως Captain Howard, ενώ θα υπάρξουν και νέες προσθήκες. Αυτές είναι οι Vanessa Hudgens (The Princess Switch), Alexander Ludwig (Hunger Games) και Charles Melton (Riverdale) οι οποίοι θα υποδυθούν μια νέα ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων αστυνομικών που θα συγκρουστούν με τα Κακά Παιδιά, που είναι της παλιάς σχολής. Σε ρόλο έκπληξη θα δούμε και τον καλλιτέχνη DJ Khaled

Τη σκηνοθεσία του Bad Boys 3 έχουν αναλάβει οι Adil El Arbi και Bilal Fallah, σε σενάριο των Peter Craig, Joe Carnahan και Chirs Bremmer. 

Το Bad Boys for Life θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιανουάριο του 2020.