High Flying Bird trailer: Ο Steven Soderbergh σκηνοθετεί ένα μπασκετικό δράμα μόνο με iPhone

Για λογαριασμό του Netflix αυτή τη φορά
18 Ιανουαρίου 2019 09:25
High Flying Bird trailer: Ο Steven Soderbergh σκηνοθετεί ένα μπασκετικό δράμα μόνο με iPhone

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο επίσημο trailer του High Flying Bird, της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Steven Soderbergh (Oceans Eleven). Στο δραματικό φιλμ που υπέγραψε το σενάριο ο Tarell Alvin McCraney (Moonlight) πρωταγωνιστεί ένας ατζέντης (Andre Holland) ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στη Σκύλα και τη Χάρυβδη όταν το NBA πλήττεται από lockout. Για να μείνει στο παιχνίδι, ο Ray Burke ανακαλύπτει ένα παραθυράκι στην υπόθεση του lockout που έχει τη δυνατότητα να αλλάξει για πάντα το πως λειτουργεί η λίγκα του NBA και να σώσει την καριέρα, εφόσον φυσικά μπορεί να λειτουργήσει το σχέδιό του μέσα σε 72 ώρες.

Το cast της ταινίας περιλαμβάνει τους: Zazie Beetz (Deadpool 2, Atlanta), Kyle McLachlan (Twin Peaks), Bill Duke και Zachary Quinto (Star Trek, American Horror Story). 

Το αξιοσημείωτο επίσης στοιχείο του High Flying Bird, είναι πως όπως και με το horror φιλμ, Unsane, έτσι και εδώ ο Soderbergh το γύρισε εξ'ολοκλήρου με iPhone 7 Plus. H low-budget υφή των ταινιών του μαζί με το ρυθμικό μοντάζ γίνεται πλέον το σήμα κατατεθέν του και αποτελεί μια από τις -τουλάχιστον δύο- ακόμη ταινίες που ετοιμάζει μαζί με το Netflix.

Μάλιστα την φεστιβαλική του πρεμιέρα θα τη κάνει στο Sundance Film Festival 2019, μαζί με ένα ακόμη Netflix Original, το Velvet Buzzsaw του Dan Gilroy. 

Το High Flying Bird αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Φεβρουαρίου 2019 αποκλειστικά στο Netflix.