Ghostbusters 3: Από το πουθενά βγήκε teaser trailer ανακοινώνοντας το sequel

Χρειάζεται ο κόσμος μια ακόμη ταινία με τους λατρεμένους κυνηγούς φαντασμάτων;
17 Ιανουαρίου 2019 09:30
Ghostbusters 3: Από το πουθενά βγήκε teaser trailer ανακοινώνοντας το sequel

Κυριολεκτικά από το πουθενά η Sony Pictures ανακοίνωσε μια νέα ταινία Ghostbusters, η οποία μάλιστα θα λαμβάνει χώρα στο σύμπαν των παλιών ταινιών και θα αποτελεί απευθείας sequel του Ghostbusters II του 1989. Την ανακοίνωση συνόδευσε και ένα λιτό teaser trailer που θα δείτε παρακάτω. Επομένως, έχουμε να κάνουμε εν γένει με το Ghostbusters 3 τη σκηνοθεσία του οποίου έχει αναλάβει ο Jason Reitman, γιος του Ivan Reitman και σκηνοθέτη του αυθεντικού Ghostbusters του 1984. 

Όπως δήλωσε και ο σκηνοθέτης στο EW πρόκειται για μια συνέχεια των παλιών αγαπημένων ταινιών και όχι κάποιο reboot, που θα λαμβάνει χώρα στο παρόν. Επομένως, δεν θα έχει καμία σχέση με το εξ'ολοκλήρου γυναικείο reboot του 2017, που αποτέλεσε μια εμπορική και κριτική αποτυχία. 

Αυτή είναι και η πρώτη εικόνα από τη νέα ταινία, που σηματοδοτεί την επιστροφή του εμβληματικού οχήματος Ecto-1.

Επομένως Πρέπει να αναφέρουμε ότι ακόμη δεν έχουν αποκαλυφθεί πληροφορίες για την πλοκή καθώς και ποιοι χαρακτήρες θα πρωταγωνιστούν ή εάν το αρχικό cast των Dan Aykroyd (Ray Stantz), Bill Murray (Peter Venkman),  Ernie Hudson (Winston) και Sigourney Weaver. θα επιστρέψει. Δυστυχώς ένας τους θα λείπει διότι ο Harold Ramis, που υποδυόταν τον Egon, έφυγε από τη ζωή το 2014. 

Το Ghostbusters 3 θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2020.