Φήμη: Ακυρώθηκε το Star Trek 4

Αφότου η σκηνοθέτρια της ταινίας ανέλαβε άλλο project
13 Ιανουαρίου 2019 17:05
Φήμη: Ακυρώθηκε το Star Trek 4

Ένα από τα sequels που αντιμετωπίζουν προβλήματα τον τελευταίο καιρό είναι το Star Trek 4, για το οποίο το περασμένο καλοκαίρι έγινε γνωστό πως οι βασικοί πρωταγωνιστές του, Chris Pine και Chris Hemsworth, αποχώρησαν από το project εξαιτίας διαφωνιών για τους μισθούς τους. Τώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, ακούγεται ότι η συνέχεια του Star Trek Beyond έχει ακυρωθεί από την Paramount Pictures και τη Skydance. 

Ο λόγος πίσω από τη κίνηση, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, είναι πως η σκηνοθέτρια του project, SJ Clarkson, ανακοίνωσε πως ανέλαβε τον πιλότο του The Long Night, την prequel σειρά του Game of Thrones για λογαριασμό του HBO. 

 

Μέχρι το καλοκαίρι, όπου ακούσαμε τελευταία φορά νέα για το Star Trek 4, η Paramount επέμενε να μην μπει το project στον πάγο ωστόσο, τώρα αυτή η εξέλιξη πιθανότατα να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως ο βιρτουόζος σκηνοθέτης Quentin Tarantino εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει μια R-rated Star Trek ταινία, το οποίο ωστόσο, βάσει τα όσα δήλωσε ο Simon Pegg, απέχει τουλάχιστον μια πενταετία από το να γίνει πραγματικότητα. 

Ακόμη ωστόσο κανένας από τους ιθύνοντες δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση και μέχρι να γίνει, τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο για το κινηματογραφικό μέλλον του Star Trek.