Στο trailer του Velvet Buzzsaw η τέχνη θέλει να σκοτώσει τον Jake Gyllenhaal

Η νέα ταινία του Dan Gilroy δεν είναι στα καλά της
11 Ιανουαρίου 2019 09:43
Στο trailer του Velvet Buzzsaw η τέχνη θέλει να σκοτώσει τον Jake Gyllenhaal

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer για το επερχόμενο φιλμ του με τίτλο Velvet Buzzsaw και μας προετοιμάζει για μια πολύ παράξενη, ιδιαίτερη και με horror στοιχεία ταινία. Σε σκηνοθεσία του Dan Gilroy, του υποψήφιου για Όσκαρ Nightcrawler, ο Jake Gyllenhaal πρωταγωνιστεί ως ένας κριτικός τέχνης στην καλλιτεχνική σκηνή του Los Angeles, εκεί όπου οι μεγαλοσυλλέκτες πληρώνουν αδρά και η τέχνη συγκρούεται με το εμπόριο. 

Ωστόσο τα πράγματα παίρνουν την κάτω βόλτα για τον χαρακτήρα του Gyllenhaal όταν μια γυναίκα του πασάρει διάφορα παράξενα έργα τέχνης, τα οποία δημιούργησε ο πεθαμένος γείτονάς της. Τι γίνεται όμως όταν η τέχνη είναι τόσο καλή και υψηλού επιπέδου που σκοτώνει; Κυριολεκτικά τα εκθέματα αυτά έχουν τη δυνατότητα να ζωντανεύουν και όπως θα δείτε και στο trailer η ταινία από μια καλλιτεχνική σάτιρα μετατρέπεται σε τρόμου. 

Εκτός του Gyllenhaal, μαζί του συμπρωταγωνιστεί ένα δυνατό cast με τους Toni ColletteZawe AshtonTom SturridgeJohn MalkovichDaveed DiggsBilly Magnussen, και Natalia Dyer

Το Velvet Buzzsaw θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix τη 1η Φεβρουαρίου 2019.