Glass | Στο νέο teaser ο γιος του David, επιστρέφει

Όμως μαζί  με τον Joseph έρχεται και μία σειρά από καθοριστικά γεγονότα
09 Ιανουαρίου 2019 17:26
Glass | Στο νέο teaser ο γιος του David, επιστρέφει

Κυκλοφόρησε καινούργιο teaser για το Glass, το επερχόμενο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που σηματοδοτεί το φινάλε της διάσημης τριλογίας του Unbreakable του M. Night Shyamalan, και φέρνει στο προσκήνιο άλλον έναν οικείο χαρακτήρα, τον ‘Joseph’, γιο του ‘David’.

Το καθηλωτικό σύμπαν που ιδρύθηκε ήδη από το 2000 μέσω το Unbreakable, μετέπειτα διευρύνθηκε με το Split (2016) και τώρα πια έρχεται να το ολοκληρώσει το 3ο του sequel, Glass, προσδίδοντας μία νέα διάσταση στον κόσμο των υπερηρώων.

Στο συγκεκριμένο κεφάλαιο λοιπόν, θα βρεθούν μαζί οι βασικές φιγούρες που ήδη ξέρουμε , ο ηρωικός και ισχυρότατος ‘David Dunn’ (Bruce Willis) έναντι του ανεξέλεγκτου ‘Beast’ ή αλλιώς ‘Kevin Wendell Crumb’ (James McAvoy), με τον μυστηριώδη και ραδιούργο ‘Elijah Price’ (Samuel L. Jackson) να κατευθύνει τα πράγματα στην σύγκρουση αυτήν. Πλέον όμως εμφανίζεται και ο ‘Joseph’ (Spencer Treat Clark) όπως προαναφέρθηκε, ο οποίος θα ξανανταμώσει με τον κινηματογραφικό πατέρα του, ‘Dunn’ (Willis), οπότε θα δοκιμαστεί εκ νέου η μεταξύ τους σχέση.

Συν τοις άλλοις, το cast συμπληρώνουν η Sarah Paulson (American Horror Story, Oceans’8 ) και η Anya Taylor-Joy (The Witch, Thoroughbreds).

Το Glass έχει οριστεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Universal Pictures στις 18 Ιανουαρίου του 2019, ενώ στις υπόλοιπες χώρες η Buena Vista International επιβλέπει τις διαδικασίες για την διεθνή προώθησή του έργου. Στην Ελλάδα θα προβάλλεται από τις 17 Ιανουαρίου. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: