Holiday | Το νέο trailer από το ψυχολογικό θρίλερ της Isabella Eklof διχάζει

Και η ίδια κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με μία πολύ αμφιλεγόμενη ιστορία
09 Ιανουαρίου 2019 16:55
Holiday | Το νέο trailer από το ψυχολογικό θρίλερ της Isabella Eklof διχάζει

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το προκλητικό δράμα Holiday της Isabella Eklof με το οποίο η Δανή καλλιτέχνης επιχειρεί να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως ανερχόμενη δημιουργός σοκάροντας τους θεατές με την σκοτεινή φύση της μυθοπλασίας που επιμελήθηκε.

Το εν λόγω έργο δίχασε κοινό και κριτικούς στο περσινό Sundance Film Festival όπου έκανε ένα πέρασμα και πλέον ετοιμάζεται να ανοίξει η αυλαία του και διεθνώς.

Η υπόθεση εστιάζει στην ‘Sascha’ (Victoria Carmen Sonne), μία όμορφη κοπέλα η οποία βγαίνει με έναν αμείλικτο βαρόνο κοκαΐνης, τον ‘Michael’ (Lai Yde). Η νεαρή πιστεύει ότι έχει ανακαλύψει το δικό της τρόπο να γευτεί τις χαρές από μία χλιδάτη και άνετη ζωή γεμάτη καλοπέραση και διασκεδάσεις. Όμως κάθε τι έχει και το τίμημά του. Η σχέση τους αρχίζει να γίνεται ιδιαίτερα τοξική αφότου κάνουν ένα ταξίδι αναψυχής στην εξοχική κατοικία του φίλου της στο  Bodrum της Τουρκίας, όπου τα πράγματα θα λάβουν απροσδόκητα βίαιη και άγρια τροπή, ειδικά όταν στο προσκήνιο μπουν και τα μέλη της οικογένειάς του.

Το Holiday αναμένεται να διανεμηθεί τις Η.Π.Α. από την Breaking Glass Pictures αυτόν τον Φεβρουάριο. Παρακάτω έπεται  και το σχετικό trailer: