Destroyer trailer | Η Nicole Kidman προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε παρόν και παρελθόν

Αλλά θα χρειαστεί να θυσιάσει ακόμη περισσότερα για να το πετύχει
20 Δεκεμβρίου 2018 09:32
Destroyer trailer | Η Nicole Kidman προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε παρόν και παρελθόν

H Annapurna Pictures έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για το επερχόμενο noir θρίλερ Destroyer της Karyn Kusama (Jennifer’s Body, The Invitation, XX), όπου σε κεντρική ερμηνεία βλέπουμε την πρόσφατα βραβευμένη με Emmy, Nicole Kidman (Big Little Lies).

Ως σεναριογράφοι ανέλαβαν εν προκειμένω οι Phil Hay και Matt Manfredi. Ο βασικός άξονας του έργου λοιπόν, περιστρέφεται γύρω από την ‘Erin Bell’ (Kidman), μία ντετέκτιβ που δουλεύει σε ένα αστυνομικό τμήμα του Los Angeles.

Στα πρώτα της βήματα είχε εργαστεί ως μυστική με σκοπό να μπει κρυφά στους κόλπους μίας συμμορίας στην Καλιφόρνια, όμως μία αναπάντεχη τροπή έμελλε να της στοιχίσει πολύ ακριβά. Όταν ο αρχηγός του εγκληματικού αυτού συνδικάτου ξεπροβάλλει και πάλι εμπρός της, πικρές μνήμες από το παρελθόν έρχονται να την συνταράξουν για ακόμη μία φορά.

Πλέον με όσους συναδέλφους της έχουν απομείνει, θα κάνει τα πάντα ώστε να επανορθώσει για το τραγικό λάθος που συνέβη τότε, και να κλείσει όλους τους ανοιχτούς της λογαριασμούς.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Bradley Whitford (Get Out), Tatiana Maslany (Orphan Black), Sebastian Stan (Avengers: Infinity War), Toby Kebbell (War for the Planet of the Apes), Scoot McNairy (Halt and Catch Fire), και ο Beau Knapp (The Nice Guys).

Η πρεμιέρα του Destroyer έχει προγραμματιστεί για τις Η.Π.Α. στις 25 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: