Where’d You Go, Bernadette | Στο πρώτο trailer αγνοείται η τύχη της Cate Blanchett

Ο Richard Linklater ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη το best seller της Maria Semple
18 Δεκεμβρίου 2018 15:07
Where’d You Go, Bernadette | Στο πρώτο trailer αγνοείται η τύχη της Cate Blanchett

Η Annapurna Pictures έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο επίσημο trailer για την περιπέτεια μυστηρίου Where’d You Go, Bernadette του Richard Linklater (Last Flag Flying, Everybody Wants Some!! ) όπου πρωταγωνιστεί η δις βραβευμένη με Όσκαρ, Cate Blanchett (Blue Jasmine, The Aviator).

Το έργο αυτό συνιστά την κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Maria Semple που εκδόθηκε το 2012. Εν προκειμένω η Blanchett υποδύεται μία αγοραφοβική αρχιτέκτονα της οποίας τα ίχνη χάνονται απροσδόκητα μια μέρα. Πίσω της έχει αφήσει την δεκαπεντάχρονη κόρη (Emma Nelson) και τον σύζυγό της (Billy Crudup). Η μικρούλα δεν έχει άλλη επιλογή παρά να ξεκινήσει να ψάχνει την μητέρα της αλλά και να κάνει δειλά δειλά κάποια μικρά βήματα προς την ενηλικίωση.

Το υπόλοιπο cast συμπληρώνουν επίσης οι: Billy Crudup, Kristen Wiig, Judy Greer, James Urbaniak, και η Troian Bellisario.

Ο Linklater συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τους  υποψήφιους από την Ακαδημία, Michael H. Weber και Scott Neustadter (The Disaster Artist, The Spectacular Now).

Η αυλαία για το Where’d You Go, Bernadette έχει δρομολογηθεί να ανοίξει στις  Η.Π.Α. στις 22  Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: