Σάρωσε το Spider-Man: Into The Spider-Verse με άνοιγμα-ρεκόρ για animated ταινία

Αγαπήθηκε έντονα από κοινό και κριτικούς
17 Δεκεμβρίου 2018 19:02
Σάρωσε το Spider-Man: Into The Spider-Verse με άνοιγμα-ρεκόρ για animated ταινία

Σαρωτικό ντεμπούτο πραγματοποίησε η νέα animated ταινία του Ανθρώπου Αράχνη με τίτλο Spider-Man: Into The Spider-Verse που προβάλλεται και στη χώρα μας από τις 13 Δεκεμβρίου. Το φιλμ των Chris Miller και Phil Lord αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό με τις εισπράξεις του να ξεπερνούν τα $35 εκατομμύρια μέσα στις πρώτες μέρες προβολής του στις ΗΠΑ, θέτωντας ρεκόρ εισπράξεων όλων των εποχών για animated ταινία που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο. Την ίδια θετική ανταπόκριση βρήκε και από τους κριτικούς καθώς έχει A+ Cinemascore βαθμολογία και 97% βαθομολογία στο Rotten Tomatoes. 

Συνολικά, συμπεριλαμβανομένων και των διεθνών εισπράξεων το "Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν" έφτασε τα $56.4 εκατομμύρια στο box office, με το budget του να ακούγεται ότι αγγίζει τα $90 εκατομμύρια. 

Την 2η θέση κατέλαβε το The Mule, η νέα ταινία του Clint Eastwood με πρωταγωνιστή τον ίδιο ως βαποράκι ναρκωτικών, ενώ ακολούθησαν η animated μεταφορά του The Grinch με τον Benedict Cumberbatch, το Ralph Breaks the Internet και το Mortal Engines σε παραγωγή Peter Jackson που απογοήτευσε στο ντεμπούτο του. 

  1. Spider-Man: Into the Spider-Verse -- $35.4 million
  2. The Mule -- $17.2 million
  3. The Grinch -- $11.6 million
  4. Ralph Breaks the Internet -- $9.6 million
  5. Mortal Engines -- $7.5 million
  6. Creed II -- $5.4 million
  7. Bohemian Rhapsody -- $4.1 million
  8. nstant Family -- $3.72 million
  9. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald -- $3.65 million
  10. Green Book -- $2.8 million