Mapplethorpe trailer | Ο Matt Smith μεταμορφώνεται στον Robert Mapplethorpe

Στο βιογραφικό φιλμ της Ondi Timoner πάνω στην ζωή του γνωστού φωτογράφου
17 Δεκεμβρίου 2018 15:11
Mapplethorpe trailer | Ο Matt Smith μεταμορφώνεται στον Robert Mapplethorpe

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το βιογραφικό δράμα Mapplethorpe της σκηνοθέτιδας Ondi Timoner (Russell Brand, The Dandy Warhols, The Brian Jonestown Massacre) η οποία έχει γυρίσει και άλλες ταινίες για περίφημα ονόματα της τέχνης, της μουσικής και του θεάματος.

Εν προκειμένω, σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον πρώην πρωταγωνιστή του Doctor Who, Matt Smith, ο οποίος υποδύεται τον καταξιωμένο φωτογράφο Robert Mapplethorpe. Το project αυτό εστιάζει στην καριέρα και την ζωή ενός από τους πιο αντισυμβατικούς και σημαντικούς εκπροσώπους στον χώρο της φωτογραφίας κατά τον 20ο αιώνα. Καλύπτει σχετικά γεγονότα από την δεκαετία του ‘70 και του ’80, προσωπικά του σκαμπανεβάσματα καθώς και την πρόκληση που συνιστούσε γι’ αυτόν η ξαφνική δημοσιότητα που γνώρισε, τον χρόνο που πέρασε με την δημοφιλή μουσικό Patti Smith αλλά και την μετέπειτα πορεία του στο πεδίο ειδίκευσής του όπου έχαιρε υψηλής εκτίμησης.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Marianne Rendón, John Benjamin Hickey, Mark Moses, Carolyn McCormick, Brian Stokes Mitchell, και η Kerry Butler.

Το Mapplethorpe έχοντας κάνει ήδη πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες από τις 22 Απριλίου του 2018, αναμένεται να διανεμηθεί και ευρύτερα από την 1η Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: