Black Widow: Προσλήφθηκε ο κινηματογραφιστής των Annihilation και Ex Machina

Συμπληρώνεται η παραγωγή της ταινίας της Cate Shortland
15 Δεκεμβρίου 2018 12:50
Black Widow: Προσλήφθηκε ο κινηματογραφιστής των Annihilation και Ex Machina

Ενδιαφέροντες νέες πληροφορίες έρχονται από το "στρατόπεδο" της Marvel σχετικά με την επερχόμενη solo ταινία της Black Widow, με πρωταγωνίστρια τη Scarlett Johansson, για την οποία πρόσφατα μάθαμε ότι θα τη σκηνοθετήσει η Cate Shortland. Σύμφωνα με το DiscussingFilm, ακούγεται ότι ο κινηματογραφιστής των Annihilation και Ex Machina -και στενός συνεργάτης του Alex Garland, Rob Hardy, θα αναλάβει τη φωτογραφία του Black Widow. Μάλιστα, φέτος ήταν ο διευθυντής φωτογραφίας στο Mission: Impossible - Fallout του Christopher McQuarrie.

Έχοντας αποδείξει ότι μπορεί να αναλάβει και sci-fi παραγωγές αλλά και να καδράρει πανέμορφα σκηνές δράσεις όπως αυτές του "MI: Fallout" τότε μπορούμε να αναμένουμε σε μια εξίσου ευχάριστη οπτικά ταινία. Σιγά-σιγά τα κυρίως μέλη της παραγωγής της ταινίας μπαίνουν στις θέσεις τους, καθώς το σενάριο θα υπογράψει ο Jac Schaeffer, ενώ τα γυρίσματα ακούγεται ότι θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2019. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Shortland θα είναι μάλιστα η πρώτη γυναίκα σκηνοθέτρια που θα αναλάβει μόνη της μια ταινία του Marvel Cinematic Universe - σε αντίθεση με την Anna Boden του Captain Marvel, η οποία συνεργάζεται με τον Ryan Fleck. 

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Black Widow, πέραν από τις φήμες που το τοποθετούν για το 2020.