Us | Ο Jordan Peele αποκαλύπτει την νέα αφίσα του θρίλερ που ετοιμάζει

Ο ταλαντούχος δημιουργός του ‘Get Out’ μας προειδοποιεί να φυλάμε τα νώτα μας
14 Δεκεμβρίου 2018 14:27
Us | Ο Jordan Peele αποκαλύπτει την νέα αφίσα του θρίλερ που ετοιμάζει

Κυκλοφόρησε καινούργια αφίσα για το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ Us του βραβευμένου από την Ακαδημία, δημιουργού και σεναριογράφου Jordan Peele, ο οποίος έχει αναγνωριστεί σε αξιόλογο εκπρόσωπο του είδους δεδομένου και του καθηλωτικού έργου Get Out που ανέδειξε την κοφτερή του ματιά και την ιδιαίτερη σκηνοθετική του μανιέρα.

Ο ίδιος ο Peele που εδώ μεταξύ άλλων επωμίζεται και καθήκοντα παραγωγού μέσω της εταιρείας του, Monkeypaw Productions, ανήρτησε την αφίσα στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ενώ όπως είχε διευκρινίσει νωρίτερα το πρώτο trailer της ταινίας θα βγει Ανήμερα των Χριστουγέννων.

 

Οι πρωταγωνιστές του Black Panther, o Winston Duke (Avenger: Infinity War, Person of Interest, Modern Family)και η Lupita Nyong’o (12 Years a Slave), καθώς επίσης η Elisabeth Moss από το μεταποκαλυπτικό δράμα The Handmaid's Tale, υπέγραψαν κιόλας να αναλάβουν κεντρικές ερμηνείες για το συγκεκριμένο εγχείρημα της Universal.  Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν οι: Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman), Anna Diop (24: Legacy), Shahadi Wright Joseph, Evan Alex, Madison Curry, Cali Sheldon, Noelle Sheldon και ο Tim Heidecker.

Μέχρι στιγμής όσον αφορά τον μίτο της υπόθεσης, έχει γνωστοποιηθεί ότι θα αφορά δύο ζευγάρια, το ένα λευκών και το άλλο έγχρωμων.

Η αυλαία για το Us έχει οριστεί να ανοίξει στις Η.Π.Α. στις 15 Μαρτίου του 2019.