Doctor Strange 2 | O Scott Derrickson αναλαμβάνει και πάλι ως σκηνοθέτης

Με τον Benedict Cumberbatch επιστρέφει επίσης για το νέο sequel
12 Δεκεμβρίου 2018 13:59
Doctor Strange 2 | O Scott Derrickson αναλαμβάνει και πάλι ως σκηνοθέτης

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Variety, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Scott Derrickson (The Exorcism of Emily Rose, Sinister) θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και για την 2η ταινία του Doctor Strange, με τον Benedict Cumberbatch να επανέρχεται στον ομώνυμο ρόλο.

Για το εν λόγω sequel της Disney-Marvel, δεν έχει επιστρατευτεί προς το παρόν σεναριογράφος. O διάσημος comic ήρωας που εμπνεύστηκαν ο εικονογράφος Steve Ditko και ο Stan Lee, θα ζωντανέψει για ακόμη φορά στο πρόσωπο του Benedict Cumberbatch ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει με καινούργιες περιπέτειες ως ο παραπάνω χαρακτήρας.

Ο ‘Stephen Strange’, μία από τις πιο δημοφιλείς φιγούρες της Marvel Comics, υποτίθεται ότι είναι ένας εύπορος, αλαζόνας και καταξιωμένος νευροχειρουργός που αποφασίζει να μυηθεί στην τέχνη του μυστικισμού αφότου τραυματίζει πολύ σοβαρά τα χέρια του σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Αποσυρόμενος από το πεδίο της ιατρικής επιλέγει να αναζητήσει άλλες εναλλακτικές μεθόδους ίασης που θα μπορούσαν έτσι να βοηθήσουν τον ίδιο στο πρόβλημά του. Σιγά σιγά η έρευνά του αποφέρει καρπούς, και μέσα από τον κόσμο της μαγείας και του υπερφυσικού μετατρέπεται στον λεγόμενο ‘Doctor Strange’.

Το 1ο φιλμ αποτέλεσε μεγάλο blockbuster, ξεπερνώντας σε εισπράξεις τα $677 εκατ. παγκοσμίως. Το cast συναπαρτίζουν επίσης ο Benedict Wong και η Rachel McAdams.

Να σημειωθεί ότι από το στούντιο δεν έχει οριστεί ημερομηνία πρεμιέρας για το Doctor Strange 2.