Triple Frontier trailer | Ο Ben Affleck ετοιμάζει μεγάλο κόλπο εναντίον ενός μεξικανικού καρτέλ

Μαζεύει την δική του ομάδα κρούσης και σκοπεύει να το φτάσει στα άκρα
10 Δεκεμβρίου 2018 11:34
Triple Frontier trailer | Ο Ben Affleck ετοιμάζει μεγάλο κόλπο εναντίον ενός μεξικανικού καρτέλ

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για το αστυνομικό θρίλερ δράσης Triple Frontier την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο J.C. Chandor, ενώ σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον Ben Affleck (Gone Girl, Argo).

Ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται έναν πρώην μυστικό πράκτορα ο οποίος συναντιέται με συναδέλφους του που έχουν επίσης αποσυρθεί από τις θέσεις τους στις Ειδικές Δυνάμεις. Ο ήρωας καταστρώνει σχέδιο να ληστέψει έναν αδυσώπητο βαρόνο ναρκωτικών στην Νότια Αμερική.

Για πρώτη φορά στην ζωή τους, οι άνδρες αυτοί αναλαμβάνουν την πιο δύσκολη αποστολή της καριέρας τους και μάλιστα ανεπίσημα από την χώρα τους. Καθώς τα γεγονότα παίρνουν μία αναπάντεχη τροπή με την κατάσταση να κινδυνεύει να εκτροχιαστεί εντελώς, οι αντοχές, τα όρια και οι αρχές τους δοκιμάζονται μέσα από μία αμείλικτη μάχη επιβίωσης.

Το cast συναπαρτίζουν οι: Oscar Isaac (Annihilation, Ex Machina), Charlie Hunnam (Papillon, Sons of Anarchy), Garrett Hedlund (Mudbound, Mojave), Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones) και η Adria Arjona.

Το σενάριο του Triple Frontier επιμελήθηκαν οι Mark Boal και Chandor, με την ταινία να αναμένεται να κάνει ποδαρικό στις αμερικανικές αίθουσες και στο Netflix τον ερχόμενο Μάρτιο. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: