Mary, Queen of Scots: Στο νέο trailer ασίγαστο μίσος φουντώνει μεταξύ δύο γαλαζοαίματων

Με την Saoirse Ronan και την Margot Robbie να μην υποχωρούν στην διεκδίκηση του θρόνου
06 Δεκεμβρίου 2018 12:12
Mary, Queen of Scots: Στο νέο trailer ασίγαστο μίσος φουντώνει μεταξύ δύο γαλαζοαίματων

Η Focus Features έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το βιογραφικό δράμα περιόδου Mary, Queen of Scots της Josie Rourke, όπου πρωταγωνιστούν η Saoirse Ronan (Ladybird, Hanna) ως Mary, και η Margot Robbie (The Wolf of Wall Street, Suicide Squad) ως η Βασίλισσα Ελισάβετ I.

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος “My Heart is My Own: The Life of Mary Queen of Scots” του John Guy, με το σενάριο να έχουν προσαρμόσει κατάλληλα ο δημιουργός του The Tudors και του Vikings, Michael Hirst και ο υποψήφιος για Όσκαρ και Emmy, Beau Willimon (The Ides of March, House of Cards)

Η Mary (Saoirse Ronan), λοιπόν, η Βασίλισσα της Σκωτίας, επί του 16ου αιώνα, αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την διεκδίκηση του στέμματος ενώ μόλις στα 18 της χρόνια καταδικάστηκε εις θάνατον. Η κατηγορία που αντιμετώπισε προερχόταν από την αυταρχική εξαδέλφη της, την Βασίλισσα Ελισάβετ  (Margot Robbie) που ισχυρίστηκε ότι η συγγενής της αυτήν αποπειράθηκε να την δολοφονήσει.

Το κύριο cast συγκροτούν επίσης ο Jack Lowden (Dunkirk, England is Mine) ως Λόρδος Darnley, και ο Joe Alwyn (The Sense of an Ending,Billy Lynn's Long Halftime Walk) ως Robert Dudley.

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν και οι: Martin Compston (Sweet Sixteen, Line of Duty), Gemma Chan (Captain Marvel), Ismael Cordova (The Catch), Ian Hart (The Terror), Adrian Lester (Riviera), James McArdle (Star Wars: The Force Awakens), Brendan Coyle (Downton Abbey, Me Before You), David Tennant (Doctor Who, Broadchurch) και ο Guy Pearce (Memento, LA Confidential, The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert).

Την παραγωγή του όλου εγχειρήματος συντονίζουν οι: Tim Bevan, Eric Fellner, Liza Chasin και η Debohra Hayward. Το Mary, Queen of Scots πρόκειται να προβληθεί στην Νέα Υόρκη και στο Los Angeles στις 7 Δεκεμβρίου του 2018, ενώ για τις 21 Δεκεμβρίου έχει οριστεί η διεθνής διανομή του. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: