Toff Guys: Ο Colin Farrell στην νέα ταινία του Guy Ritchie

Ενώ η Kate Beckinsale αποχωρεί από το project
03 Δεκεμβρίου 2018 15:27
Toff Guys: Ο Colin Farrell στην νέα ταινία του Guy Ritchie

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Colin Farrell (Widows, The Lobster, The Killing of a Sacred Deer) υπέγραψε για την συμμετοχή του στο Toff Guys, στο επερχόμενο αστυνομικό θρίλερ του Guy Ritchie (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch), όπου σε κεντρική ερμηνεία θα δούμε τον Matthew McConaughey (Interstellar, True Detective).

Εν προκειμένω, η ταινία εστιάζει στην φιγούρα ενός Άγγλου βαρόνου ναρκωτικών (McConaughey) που πασχίζει να εξαργυρώσει την άκρως επικερδή επιχείρησή του με την πώληση της σε μία δυναστεία δισεκατομμυριούχων από την Οκλαχόμα. Το θέμα είναι πως στις business του ήρωα θα παρέμβουν τόσο φιλικά του πρόσωπα όσο και αντίπαλοί του.

Ο Colin Farrell εδώ θα υποδυθεί έναν άνδρα που τον αποκαλούν ‘Coach’, επειδή προπονεί αθλητές Μεικτών Πολεμικών Τεχνών. Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν επίσης ο Henry Golding ως ένας gangster από το Βιετνάμ, ο Hugh Grant ως ένας φωτορεπόρτερ που εκβιάζει τον πρωταγωνιστή με κάποια σκανδαλώδη στιγμιότυπα που τον απεικονίζουν.

Να σημειωθεί ότι η Kate Beckinsale (Total Recall, Underworld films), αποσύρεται από το εν λόγω κινηματογραφικό εγχείρημα και αντικαθίσταται από την Michelle Dockery (Downton Abbey) που αυτήν πλέον θα υποδυθεί την σύζυγο του χαρακτήρα που θα παίξει ο McConaughey.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία πρεμιέρας για το Toff Guys.