Οι Defenders παραλίγο να ήταν στο Avengers: Infinity War

Οι Russos αποκάλυψαν το σκεπτικό τους γύρω από την τελική απόφαση
01 Δεκεμβρίου 2018 18:12
Οι Defenders παραλίγο να ήταν στο Avengers: Infinity War

Τα αδέρφια Russo ήταν καλεσμένοι του Collider σε μια ειδική προβολή του Avengers: Infinity War και μέσα από το εκτενές Q&A τους μάθαμε μερικές ζουμερές πληροφορίες για τα σχέδιά τους. Συγκεκριμένα, ο Joe Russo αποκάλυψε ότι η δημιουργική ομάδα της ταινίας σκέφτηκε κάποια στιγμή να συμπεριλάβει τους Defenders του Netflix στην μέχρι στιγμής μεγαλύτερη μάχη που έδωσαν οι Avengers. 

Θα έβγαζε νόημα άλλωστε μιας και ο Thanos όταν εισβάλλει για πρώτη φορά στη Γη πατάει στη Νέα Υόρκη, τη γειτονιά δηλαδή των Luke Cage, Daredevil, Jessica Jones και Iron Fist.

Ωστόσο, όπως εξήγησε ο ένας εκ των σκηνοθετών του Infinity War υπήρξαν αρκετοί παράγοντες που εμπόδισαν αυτή την ένωση:

 Ναι, φυσικά και συζητήσαμε για να τους συμπεριλάβουμε , αλλά μπορείτε να δείτε πόσοι χαρακτήρες υπάρχουν στην ταινία. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει όταν έχεις σόου που γράφονται την ίδια ώρα με σένα, όσο εσύ προσπαθείς να κάνεις τις ταινίες και δεν συμβαίνουν ταυτόχρονα κιόλας, εάν το δείτε από πλευράς παραγωγών. Είναι αδύνατο για εμάς να συσχετίσουμε την πλοκή τριών ή τεσσάρων Marvel ταινιών και από πάνω να προσθέσουμε όλες τις τηλεοπτικές σειρές. Γίνεται, τότε, ένα πείραμα που θα αποτύγχανε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Νιώσαμε πως το να διηγηθούμε την ιστορία με τον καλύτερο τρόπο θα ήταν να μείνουμε εντός των ορίων του MCU. 

Πιθανότατα να έγινε για καλό της ταινίας, καθώς ήδη είχε πάρα πολλούς χαρακτήρες και μπόρεσε να ισορροπήσει υποδειγματικά την πλοκή ανάμεσα σε τόσα πρόσωπα. Ίσως το μέλλον για τους Defenders να είναι πιο πλούσιο όταν αποδεσμευθούν από το Netflix και καταλήξουν εντελώς στα χέρια της Disney και της Marvel.