Destroyer: Στο νέο trailer η Nicole Kidman πασχίζει να ξορκίσει φαντάσματα του παρελθόντος

Αλλά θα πρέπει πρώτα να αναμετρηθεί μαζί τους
30 Νοεμβρίου 2018 16:58
Destroyer: Στο νέο trailer η Nicole Kidman πασχίζει να ξορκίσει φαντάσματα του παρελθόντος

H Lionsgate έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο θρίλερ μυστηρίου Destroyer της Karyn Kusama (Jennifer’s Body, The Invitation, XX), όπου πρωταγωνιστεί η πρόσφατα βραβευμένη με Emmy, Nicole Kidman (Big Little Lies).

Το σενάριο του φιλμ επεξεργάστηκαν οι συνεργάτες της δημιουργού, Phil Hay και Matt Manfredi. Το έργο εστιάζει στην ‘Erin Bell’ (Kidman), μίας επιθεωρητή που εργάζεται σε ένα αστυνομικό τμήμα του Los Angeles. Όταν ξεκίνησε αυτήν την δουλειά, η ηρωίδα είχε αναλάβει ως μυστική, ώστε να διεισδύσει σε μία εγκληματική οργάνωση της Καλιφόρνια, όμως ένα αναπάντεχο συμβάν της άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του. Όταν ο επικεφαλής αυτής της συμμορίας βρεθεί πάλι στον δρόμο της, θα ξυπνήσουν παλιές οδυνηρές μνήμες που θα στοιχειώσουν το παρόν της. Πλέον με τους εναπομείναντες συναδέλφους της θα αποπειραθεί να διορθώσει το λάθος που είχε γίνει τότε, και να διευθετήσει μια για πάντα το όλο ζήτημα.

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Bradley Whitford (Get Out), Tatiana Maslany (Orphan Black), Sebastian Stan (Avengers: Infinity War), Toby Kebbell (War for the Planet of the Apes), Scoot McNairy (Halt and Catch Fire), και ο Beau Knapp (The Nice Guys).

Το Destroyer έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στις αμερικανικές αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: